PR CUAET
-
Дякую. Але в мене на рахунку не так багато грошей, це має значення скільки має бути?
-
Цікаво що вони будуть після війни робити. Бо як на мене післявоєнний період буде страшніше набагато ніж сама війна 🥲
-
Привіт. Подались сім'єю на фед. рівень 04 грудня 2023. Отримали AOR - 06 березня 2024 і на цьому все. Біометрію оплатили разом з оплатою за федеральний. На сьогодні після отримання AOR три місяця тишина. Навіть запит на біометрію не прийшов. Створювали запит по вебформі і телефонували навіть боюсь сказати скільки разів. Без результату. Прочитавши практично усю гілку, не найшла що б в когось було більше трьох місяців без запиту на біометрію при тому що вона оплачена. Можливо ще щось можна зробити? Дякую
-
Але на жаль може бути така ситуація що вони не готові підписувати відповідно податися з ними не получиться
-
З амазоном дійсно проблеми. Богдана говорила що вже кільком її клієнтам повністю відмовилися підписувати. Можете спробувати обболтати HR
-
І повинен бути тойж самий NOC!?
-
я вирішила не чого не робити пішли всією сім'єю продлили охип по кінець нових ворк Пермітів і стаді, не хто там навіть не дивився чи є там CUET вписано
-
В Амазоні в Альберті
-
Тут то де?
-
Повідомлення видалено з гілки @Gena15890 Геннадій, Вам попередження за спекуляційну статистику/інформацію / «вангуваня», яка йде в супереч з інформацією від імміграційного консультанта Зберігаймо, будь ласка, конструктив. Тема дуже sensitive для багатьох мешканців Альберти наразі. Тому давайте не займатися передбаченнями & розповсюдженням дезінформації Дякуємо
-
Добрый день Пришел wp на эл. Почту продленный Но адрес указан неправильно Как быть в такой ситуации ?
-
Про це потрібно повідомити в провінцію та IRCC. Переважно можуть дати два місця на знаходження нової роботи але якщо її не знайдете можна втрати номінацію.
-
Справа у тому що вони кажуть що тут такої особи в них нема
-
Це вже на федеральному
-
Це внутрішнє питання компанії. Якщо HR наділений відповідним повноваженнями то може. Вони це самі між собою повинні вияснити хто з них має на це право. Але грубо кажучи це той хто може від імені компанії щось декларувати заявляти чи підписувати
-
Заповнити повинен представник роботодавця. Чи це буде HR чи ні, це вже їхнє внутрішнє питання. Але документ заповнюється і підписується саме роботодавцем
-
Монобанк?
-
Не є
-
Якщо можете показати що підтримка дитини в Україні буде значно гірша або взагалі неможлива то з цього можна збудувати
-
у нас в семье все работает. эта отметка означает что ворк пермит проделан на тех же условиях я звонила в IRCC
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago