PR CUAET
-
У меня все знакомые кто получил новый ворк пермит обновили охип , не кто про 90 дней не чего не говорит, нам выдали по 2027 год охип
-
Бути обраним і податися за півроку. Отримати за цей час не обов'язково
-
Колишнього ні, тільки теперішнього
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка у дитини закінчується паспорт в серпні місяці, ми зараз робимо новий паспорт але я розумію що ми не встигнемо зробити до серпня новий паспорт і новий стаді Перміт. Чи можливо зробити новий стаді перміт якщо буде протерміновани сроки . Дякую
-
Я тоже переживала что б продлили ОХИП , но так как выдали вообще не смотря даже паспорта..и мы приехали всей семьей сказали что я могла сама прийти ..принести пластик и новый ворк пермит
-
Всім привіт ,коли наступного разу будуть роздавати слоти?Коли будемо ловити слоти?
-
Так тільки не дівчина а дружини
-
Вітаю, підскажіть будь-ласка які ще треба документи від роботодавця крім job offer i reference letter ? Після останніх змін
-
Мой муж сказал что это первый раз так быстро все сделала что за паркинг 15 мин
-
Можливо хтось має досвід, продовження паспорту, або виготовлення нового. Якщо немає місця реєстрації в Україні, чи можу я подати документи на паспорт, чи без реєстрації не приймуть документів?
-
Ну вот как для меня тоже было странно ..мои даже к окошку не подходили ..и дочка ушла в школу как услышала что она не нужна
-
Але я працюю в сімейному бізнесі скажемо так, компанія порівняно невелика
-
Дякую
-
Мене фотографували. І навіть родичів які громадяни Канади також фотографують кожного разу коли видають нові картки🤦🏻♀️
-
Я получила в прошлую пятницу новые ОХИПЫ делала онлайн бронь на визит
-
Але на нові картки заповняється заява.Ну є як є. Але таке враження що ви не в тому місці були🤣
-
Не кто не в чем не подписал, я дала новый ворк пермит и пластик , всех членов семьи . Он распечатал листик с новой датой май 2027 всем и сказал ждать по потче новые охипы пластики .
-
Що значить немає місця реєстрації?Ви виписані з України?
-
Боюсь в мене така ж буде ситуація, я вже третій місяць не можу дізнатися коли відкрили у Альберті склад…
-
Ну пожалуй я соглашусь с вами по двум причинам: - я не люблю спорить с девушками, тем более с такими привлекательными и тактичными - по поводу количества подач там может вмешаться декларация от работодателя, которую далеко не всегда легко получить и она не была учтена в подсчётах. Так что приношу извинения если кого-то то сообщение задело как необъективное
12 Jan 2024, 17:45
Post 182961 of 396857
2 minutes ago