PR CUAET
-
Скиньте пожалуйста в ЛС пример мотивационного письма. Интересует не содержательная часть, она у каждого своя, а стиль и формат написания
-
Це вам потрібно в німецькі чати писати..)
-
Дякую. Тоді, наприклад, не до Німеччини, а до Польщі чи Чехії. Бо хочу змінити закордонний паспорт на новий. Бо, наприклад, в Туреччині, відділення ДП "Документ" більше не приймає заяв на обмін та видачу паспортів.
-
Another one bites the dust...! Banned Melany. Reason: Неузгоджена реклама
-
@melany_raf [745355868] заблоковано. Причина: реклама
-
Нет вы не сможете въехать в страны Евросоюза. Только с биометрическим паспортом и срок окончания должен быть не менее 90 дней
-
Эта информация периодически появляется на фейсбук странице консульства или здесь
-
А якщо роботодавець не знаю що там писати?скільки людей вони номінували компанія існує 75 років Він може замовити всі інші поля а це ні?чи поставити прочерк чи ще шось 😀
-
Если вы в Евросоюзе, то можно поехать в Германию и там получить серый паспорт, если нет то только с действующим
-
RBC мені сказали, що мінімальна сума 100 Дол та 45 дол fee. WISE теж не спрацював. Друзі заплатили за мене з американського рахунку. Там fee були лише 5 доларів.
-
Шо чутно про Мосійчука молодшого? Він повернувся?
-
Скажіть а для роботи caregiver, догляд за дітьми, потрібно мати якись license? Дякую!
-
Добрий вечір! Получилось вам зайти в кабінет?
-
Спасибо Вам большое за информацию.
-
А еще такой вопрос, Альберта начала принимать результаты PTE теста?
-
Наш поставив 0 і все))) але ми перші мігранти на роботі в компанії.
-
Попередження буде?
-
Да и в Тд банке и CIBC 50$ за перевод Очень дорого выходит
-
Мої наприклад можуть боятися додатковою відповідальності, бояться що конкуренти щось дізнаються, або махінації якісь, ділитись конфіденціальною інформацію, це я так розумію.. але я сподіваюсь що мені все підпишуть, просто їх теперь вмовити треба
-
Наш поставив 1, нікого не питав, що там ставити… ну таке
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago