PR CUAET
-
Якщо цікаво, тут детальніше : t.me/prcuaet/154365/209933
-
youtu.be/5V6CZxJPABA?si=s5Ydt5qlQisAKj4w
-
youtu.be/J5VmSSn8ivY?si=x5zU3d0temDriiJ2
-
Я щось вже не розумію, чи то правила змінились. Ми, наприклад, зробили копії дипломів, завірили їх в університеті (кимось з деканату), переклали і все. Вже отримали свою евалюсьйон компоратів
-
Для статистики: 25 марта - подача на продление WP 1 июня - correspondence letter 4 июня - approved. Продлили на 3 года до 1 июня 2027
-
Я щось не зрозуміла: доки від компаніі, які вказані на 2й сторінці форми, потрібно одразу прикріплювати чи це буде на запит від офіцера?
-
Я обязательно позвоню спрошу как мне решить эту проблему
-
Зрозуміла, дякую)
-
Ні, там таке не запитують. Немає куди цей док прікріплювати
-
Добрий вечір, підкажіть, чи потрібно буде на етапі подачі на номінацію підтверджувати зміну прізвища(свідоцтвом про шлюб), чи потрібно додавати цей документ до аплікації? І якщо так, то з завірений перекладом як я розумію. Якщо ні, поправте) Дякую!
-
Рекомендую школу Marina Kutepova на фейсбуці, займалась з Меттом
-
На запит
-
Тоже интересует этот вопрос, стоит ли указывать адреса если жил у родственников месяц в отпуске? Я так понимаю указаны должны быть адреса так, чтобы не было пробелов в датах.
-
А то я сьогодні своїх роботодавців випитувала, чи є всі ці доки.. Що б можно було швидко все показати
-
Страховий агент українець Володимир, 431-334-2955 м.Вінніпег Найкраща ціна по страхуванню життя з розширенними можливостями А також він може допомогти по питаннях: -Пенсійні заощадження; -Заощадження на майбутню освіту дітей; -Заощадження на перший внесок при купівлі першого канадського житла; -Інвестиційні вклади; -Страхування (коротко- та довгострокове); -Страхування при поїздках в інші країни. І т.д. Рекомендую!
-
Сподіваюсь, що все Вам підпишуть!🙏🙏🙏 Цікаво, а чи можливо іммігріційному юристу в такому плані поговорити з роботодавцями, та все належним чином показати, та пояснити🤔
-
Дякую
-
Дякую
-
Хтось знає чи підійде такий НОК 1.0 (Labourer )під цю програму?
-
Добрий вечір, чи хтось у аплікації раніше додавав переклади дипломів, які були зроблені перекладачами в Україні. Я так розумію, що можуть бути питання…. Дякую за відповіді…
12 Jan 2024, 17:45
Post 183094 of 399191
5 minutes ago