PR CUAET
-
Поділіться будь ласка списком документів для нового паспорта дитині до 12 років. Дякую
-
Аналогічно, я подавалась навіть раніше - 6 травня, але досі без змін😥
-
Так сес
-
Резюме обом і мілітарі чоловікові
-
Я майже 5 місяців ловила, спочатку навіть намагалася обирати типу зручний час, а потім нажимала на будь-яку найближчу дату й час
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, вкладення до заявки мають бути кольоровими чи чорно-білими сканкопіями документів (н-д, дипломів та інших документів). Заздалегідь вдячна за відповідь!
-
Добрый день, сегодня получила письмо про продление WP Какие дальше этапы? Новый WP прийдет на почту? Заранее спасибо 🙏🏼
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи ще є можливість замовити з України довідку про несудимість для чоловіка?
-
Они прекрасно понимают сколько украинцев они приняли. Думаю, это исключение не уберут
-
Подавать на ПР
-
Наче тільки на номінації
-
Главное, чтобы не было сюрприза 11 июня, чтобы CUAET не пропал из исключений)
-
(По возможности, если дают) Подкреплять, как указано на сайте. Нам канадцы предоставляли скан паспорта + driver's license (или любой bill на их адрес)
-
А цікаво, пріоритет був лише на номінації чи на федеральному теж ?
-
Не я, а українці . Рік були мабуть, до лютого минулого року. Зараз заявки українців в пріоритеті розглядатися не будуть
-
Якщо чесно тепер зовсім не розумію, чи то буде так аж чортівня як і з AOS чи все ж таки як і було раніше коли ти робиш заявку і чекаєш погодження, бо якщо подивитися то створити заявку по тех пасвею зараз можна на відміну від опортюніті.
-
О боже, ви на всіх поділили своє персональне бажання!
-
Добрый день . А есть у кого контакты агентств которые могут помочь со справкой о несудимости из Катара и дубай ?
-
Я вам говорил что загадал на Новый Год чтобы все кто реально хочет получил пиар, все будет)
-
Ваша посада.
12 Jan 2024, 17:45
Post 183560 of 397239
3 minutes ago