PR CUAET
-
Дякую
-
Так
-
Я дитячі подавала 21 травня, прогресу нема( але я маю трошки часу запасу, тому до нового року можу чекати
-
ну я прийму участь в ціх "голодних іграх" (якщо authorization and declaration form отримаю) 🌚️️
-
Скажіть будь ласка, чи можливо зробити лінк в GCKey account якщо ще не отримав АОR?
-
Ми від початкової анкети, до запрошення податися на номінацію , чекали біля місяця.
-
Якщо це допоможе мені буде краще на душі. Завжди допомагаю нашим)
-
Можно, надо менять работу
-
Доброго дня, так звісно Написали вам в дірект
-
И мне надо. Кто подскажет, где можно посмотреть?
-
Зайдіть на сайт консульства там є повний перелік і навіть зразок заяви яку потрібно заповнити
-
Хто вже подавався? Як взагалі це відбувається? Заповнюєш анкету, потім оплачуєш і приходить підтвердження, що заявка прийнята? Щоб хоч розуміти , чи подався
-
Перепрошую, для подачі аплікації мені потрібно верифікований аккаунт на порталі Альберти ( отримати код фізичною поштою ), чи правильно я розумію?
-
Уже 4 месяц жду
-
Дуже вам дякую!!
-
Healthcare
-
Не пугайте людей и не говорите то ,чего наверняка не знаете. Я работаю в семейном бизнесе ,которому 50 лет, тут многие люди уже по 20-35 лет работают из новеньких за последние годы я и еще один парень, мне позвонили по телефону сказали зп,и сказали когда выходить, ни одно бумажки мы не подписывали, год я уже проработала в прекрасном коллективе и без всяких подстав.
-
Там до речі пише що не потрібно платити! Напевно краще здати біометрію згідно листа
-
Добрий день. У мене закінчена шкільна освіта. Чи правильно я розумію, що мені потрібно зробити переклад мого свідоцтва про здобуття освіти, та додатку до свідоцтва (оцінки) ?
-
В тому то й проблема, коли дали повідомлення про відкриття aos і про те що кожного місяця буде один день для подачі, то там начебто чітко написано що це стосується всіх стрімів. Щодо того що зараз можна ще заповнити, мені здається це тому що всі ці нововведення почнуть діяти з 11 червня. Може ті що сьогодні/завтра подаються встигнуть проскочити.
12 Jan 2024, 17:45
Post 183588 of 391878
4 minutes ago