PR CUAET
-
Остап писав, що в Онтаріо давно діють такі декларації і відмови приблизно в половини роботодавців ((( це все дуже сумно, ти повинен надати документи, на які ніяк не можеш вплинути
-
А мій чоловік якраз питав теж до прийому , йому шеф відповів доволі безапеляційно: слухай, я не в темі в стилі «питання закрито». Робота була гарна, чоловік вже в істериці , як хотів працювати, ну і пішов. (Декларацію підписали)
-
Я спрашивала у консультанта. Мой сын учиться в 7 классе, у него visitor record. Тоже не знала что писать. Мне ответили что правильно это Visitor
-
До речі, хто вже вмовив своїх на підпис, наведіть якусь аргументацію пліз, що ви їм говорили як пояснювали що це не страшно для них
-
Але саме з цим документом... Звісно біда...
-
Ну можливо, але коли я була на співбесіді, то спитали, чому хочу саме на цю позицію, то чесно сказала, що для імігрування треба фул тайм робота. (Але в мене бос сам проходив таке, то ж знає як це) і швидко взяли.
-
Доброго времени суток. Подскажите для NL эта форма на смену MSP карточек ?
-
Я вчора свого менегера запитала, він почухав репу і сказав йти до головного з цим...буду виловлювати
-
Ага, а сходу питати про це при прийомі на роботу, то це дуже сповільнює пошук роботи , що теж критично важливо для новеньких ((
-
Так, тому там при пошуку роботи одразу питають роботодавця чи захоче він надати ці документи(( а в Альберті тільки ввели і ніхто не був готовий до цього
-
При подачі ви повинні вказувати і кредити які на всіх хто продається, так що немає сенсу брати кредит для цього. Збирайте
-
У мене вже 2) але відповіли нарешті на лист, але то була відповідь зовсім не по темі мого листа
-
Так
-
Так само із травня без руху😭а туди ще спробуй дозвонитись
-
28червня на 10:00 ранку
-
підкажіть будь ласка в який день і в якій годині зловили в Тронто ?
-
Там немає такого варіанту ...
-
Спасибо
-
З телефону їхала в таксі по справах ))
-
Скажіть будь ласка, якщо зареєструвались на інтервʼю 3 особи, в тому числі дитина 4 років, при пошуку вільних дат треба ставити галочки на всіх членів сімʼї чи тільки на дорослих? (Вірогідність зловити слот на 2 особи набагато більша ніж на 3). Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 184253 of 407014
less than a minute ago