PR CUAET
-
Це лише для Британської Колумбії?
-
Читайте повідомлення Я сказала що за садочки не знаю.
-
так. тільки після AOR
-
Підкажіть будь ласка, як зараз проходить оплата консульських послуг в Оттаві. Чи треба робити money order завчасно? Бо по телефону вони кажуть, що начебто як на місці. Може хто знає, як то буде виглядати насправді?
-
всім привіт. підкажіть записані на тревел візу b1/b2 на квітень 2026 року. син грає у футбол буде проходити 4 матчі цього року на території Америки, ми отримали лист від футбольного клубу який вони підготували для сина. як змінити дату з цим листом куди писати чи дзвонити ??
-
secondary or less
-
подивіться які у вас середні години
-
Якщо в референсі написано 33-44 години то які години писати при заповнені?
-
Пришлите пожалуйста Job offer, желательно с которым уже получили номинацию
-
Нажаль ні
-
Хоч я зовсім не питав про доставку, мене цікавили строки виготовлення і я вказав що вже чекаю другий місяць, також спитав що можливо якась помилка і че не могли б вони розгорніше дати відповідь на це питання. Жах а не робота консульства
-
Податки разом платили? Можна форму додати
-
Всем привет Подскажите, в Эдмонтоне делают фото ребенку на месте или нужно фото с собой привозить ? Оплата в консульствена месте или нужно где то оплачивать?
-
а це повинний бути саме джоб офер або контракт, або вже ж таки вистачить до прикладу джоб офер леттер від роботодавця?
-
Ну бо там багато прикладів мабуть?) і там навіть є приклади, де вам просто треба заповнити...
-
Тут кроме Вас есть еще люди. Я помню про Google…
-
Дякую гляну в пейчеках
-
Щоб ви зробили такий самий?) він і довільній формі має бути, а не списаний)
-
Доброго дня!Хто підкаже ?Подалися по продовженому паспорта на Стаді для дитини 14 років,сьогодні прийшов лист на біометричні дані.Це якась помилка ?Чи потрібно написати в кризис форм ?Дякую всім за відповідь.
-
Спасибо,я не там смотрела, теперь нашла)
12 Jan 2024, 17:45
Post 184362 of 400481
12 minutes ago