PR CUAET
-
Я робила оплату завчасно, подавалась 07.05 і копії документів теж приготувала, то вони тільки раді були що все було готово)
-
Взагалі потрібні якісь докази ,що ви живете разом рік і більше. Прикладайте все що є, вам зроблять запит ,якщо будут питання. Я також подалась по цій програмі як common law partner, але в нас спільний договір на аренду, також додавала виписку з банку про спільний рахунок
-
Гадаю це вам потрібно запитати у американського міграційного консультанта/юриста.
-
Доброго дня ! Хто знає, якісь групи для пенсіонерів. Як оновити дані в Пенсійному фонді? Що Канада може дати пенсіонеру?
-
Тоді підкажіть де найближчий офіс ?Дякую!
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Пояснюйте причину репорту і повідомлення на яке репорт надіслано наперед Не пробуйте банити - без прав модератора це неможливо. Дякую!💕
-
Дякую
-
Добрый день, кто знает что делать в следующей ситуации? Пришёл запрос на сдачу биометрии, но нет вложения, в письме так же не указан email куда можно обратиться, указан только почтовый адрес?
-
Необовʼязково робити завчасно, можливо оплатити день в день, але якщо ви будете самі це не дуже зручно бо треба іти декілька кварталів, вони пишуть адресу найближчого місця. Якщо з вами хтось буде то можна доки ви оформляєте документи інша особа оплачує. Хоча якщо ви самі теж без проблем, вони чекають на оплату після оформлення всіх документів
-
І нашого консульства
-
и что ответили?
-
И второй вопрос, был запрос документов, я создал новый аккаунт, присоединил его к старому, зашёл в анкету, но не вижу кнопку "Upload". Что делать?
-
Вітаю, порадьте будь ласка імміграційного консультанта в Едмонтоні чи взагалі по Альберті? Буду дуже вдячна.
-
Подивіться емердженсі в Маркхам хоспітал. Там меньше часу на очікування та інше відношення до пацієнта
-
А також відповідь Департаменту консульської служби (ДКС) МЗС України
-
В мене до місяця було
-
спасибо
-
Не переживайте, ставлення дуже коректне і ввічливе, всі входять в положення. Це я маю інформацію лише про Оттаву
-
Співчуваю Вашій втраті. Це у Tom Baker Cancer Centre? Прям так і сказали-не бачимо сенсу лікувати? Родичці навпаки давали вибір в прийнятті рішень, ніхто нічого не нав'язував.
-
Я сьогодні теж заповнював на сина у садочку, то я вибрав None. Гадаю що і вам треба це вибирати бо Secondary це після школи 12 класу вказується ...3 клас ще немає освіти....І навіть Less не зрозуміло,що мається на увазі, яка освіта нижче середньої
12 Jan 2024, 17:45
Post 184390 of 386703
less than a minute ago