PR CUAET
-
Спасибо большое за ответ
-
Підкажіть, як дізнатись що там було а моій аплікації? Бо я навіть не знаю що вона там вказала і хочу побачити що вона написала щоб потім мати змогу усе роз’яснити офіцеру, але на разі я не можу зайти на сайт IRCC і побачити усе це?
-
Всем привет. Кто торгует акциями в wealthsimple, подскажите пожалуйста, вы не пользуетесь услугами их адвайзера? Как в целом, оно того стоит?
-
У мене також фіксована, але прописується у пейстабах, але на мою думку має бути достатньо цього у референсі і офері
-
Якщо є такі посилання для Торонто та Оттави, скиньте будь ласка теж.
-
Я ж не знаю бали за реальний тест, там тільки загальна оцінка по кожному скілу.
-
www.facebook.com/profile.php?id=61558540452528&mibextid=ZbWKwL
-
Підкажіть будь ласка, тут вказувати тільки родичів з PR або громадянством? Чи всіх, хто тут є (мама по CUAET)?
-
А якщо купити житло до зміни роботи?
-
А якщо купити житло до зміни роботи?
-
Привіт! Невеликий апдейт (Провінція Квебек): 29.10.2023 - подача, 20.11.2023 - AOR + запит на біометрію, 24.11.2023 -біометрія, 06.06.2024 - лист що відповідаємо вимогам + запит додаткових документів.
-
www.facebook.com/ukrconstoronto
-
Треба ще Олі сказати. Вона теж в моїх числах заапрувіла
-
була думка що Квебек буде як завжди все затягувати- але бачимо позитивну тенденцію
-
Ну як сказати в цілому да! Чекаю на свій АОР )))) Але так чуток зрушило все з місця і це дуже дуже добре.
-
куда приходит AOR? смотреть там же где и статус апликации ?
-
Та не хочеться орендувати. В понеділок співбесіда і перегляд будинків. На новій роботі готові чекати місяць....
-
Всім привіт. Чи хтось вже оновлював дані? Це тільки через Реєстр +? Чи є інші варіанти. Так щоб можна було послугами консульства скористатися. ( в пошуку не знайшла, це мабуть самий зараз гарячий чат, багато розмов.)
-
@ezhik7 гарні новини з Квебек
-
Не знаю, я не задавала таких питань. Напевно нічого страшного. Не чула щоб забирали дім якщо змінюєш роботу)
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago