PR CUAET
-
А ви не пробували виписати через Дію? У нас така сама ситуація і радять виписати через Дію
-
Выдохнула, спасибо
-
Люди, рятуйте! Маю електронні переклади диплома, але загубила варіант з останньою сторінкою, де печатка перекладача . Треба дуже терміново підтвердити переклади диплома , буквально за день, чи є якийсь контакт ?
-
Я його робила не там , і взагалі 5 років тому . Була впевнена що лежить зшитий. Але ні, лише електронний
-
Попросите в Апостиль дубликат перевода
-
Дуже дякую
-
Без последней страницы не пойдет. Лучше пойдите к сертифицированному переводчику и обновите
-
Все з собою. Та і переклад є електронний
-
Можно переделать. Сам же диплом у Вас с собой.
-
передарити він може на мене. але теж дуже дивна процедура, як пишуть вище
-
Не потрібно зараз, можна виписати в нікуди..... нажаль
-
Скажите пожалуйста, кроме официальных фото ,всех кто подаётся по программе и фигурирует в анкете ,необходимо вместе с письмами из школы ,работы и от друзей добавлять фото с канадцами ,с разных местных мероприятий ?
-
в мене не складається цей пазл. щоб продати майно з неповнолітніми, треба їх кудись прописати, оскільки неповнолітня дитина не може бути ніде не прописана, а продати в арештувати з неповнолітніми ось так легко?
-
Арештувати зможуть продати теж, раніше було пріоритетність арешту, зараз немає, та виписати дитину можна в нікуди, так що шукайте та пердаровуйте на родичів, решта ризик
-
Все так, алеж раніше треба було виписати та обов'язково десь прописати, зараз такого нема нажаль чи нещастя
-
Год назад перевёл свой tfsa в интерактив брокерс, в wealthsimple оставил только fhsa. Когда уходил от них общался с поддержкой и спрашивал что я для себя понял с разговора что много ожидать не нужно, это будет деверсефикация с множеством etf 😅. Предпочитаю балансировать свое портфолио лично. Снова таки все зависит от вашего риск профиля и ваших конечной цели
-
Без додатку Вам не підтвердять
-
Сорі це при дарування, вибачте
-
я не розумію…
-
В мене є вес , є диплом, є електронний переклад. Нема печатки перекладача
12 Jan 2024, 17:45
Post 184980 of 395537
4 minutes ago