PR CUAET
-
Там потрібно новий акаунт створити
-
Вы когда будет подходить срок пересмотра общаетесь с брокером, он вам все расскажет, если не будет подтвержденных работ и вам не продлят кредит, все это делается не в последний момент а накануне пересмотра, вам предложат продать недв. И вытащить сумму выплаченную, а остальное останется кредитору...если у вас с доходами все ок, вам дадут ставку на тот момент и продолжат моргедж...также есть вариант перефинансировать перевести этот моргедж (кредит ) на другой обьект....несколько вариантов в этом случае...
-
Спасибо
-
Ще питання до модераторів, може є сенс зробити окремі гілки для Tech Path та Rural? Тому що АОS тепер знову набирає актуальності і стає складно відслідковувати інфу ща іншими більш вузькими стрімами.
-
Підкажіть, а у Вас в кабінеті medical exam відображається як passed?
-
Чи є тут той хто буде зараз подаватися по tech path? Який у вас план дій у зв'язку з нововведеннями?
-
Якщо вам для AOS, то бакалавра буде достатньо (як і середньої школи)
-
Є баківська таємниця, якщо самі не покажете свій рейтинг, цього немає в списку документів що потрібні при подачі, тож скоріш за все не перевіряється, в мене через interior health понижений теж, бо вони вчасно не повідомили про заборгованість
-
Обіцяла відписатися по дитячим паспортам, на які подавався чоловік 11 квітня в ДП «документ» в Берліні. Щойно забрав паспорти. Жодних військово-облікових документів не питали. Щодо паспортів для чоловіків, кажуть, що наразі немає технічної можливості їх видати. Чекають вказівок зверху і часу, коли з’явиться QR код в резерві. В приміщенні пустота. Такими темпами вони скоро закриються взагалі
-
В мене така ж ситуація. Але знайшли вихід і прописали години. Напишіть мені у пп
-
Як варіант, якщо ви впевнені, що все ок буде з новою роботою.
-
Берут ,я читала на официальном сайте ,но я потеряла ссылку. После отбора Квебека можно подавать, но я забыла после подачи на федеральный уровень или сразу . Спасибо вам за ответ . Может кто то в группе тоже проходит по этой программе и ответит .
-
як ви дивитесь онлайн, я не можу цього зробити
-
Хлопець не українець і має ДІЮ? Я не знала що дію можуть мати іноземці. Зараз спробуємо завантажити
-
Якщо є Дія, то додати витяг. Моєму хлопцю в квітні за пару тижнів зробили, з витягом із Дії. У мене Дії нема - я досі з квітня чекаю.
-
Дякую Катя! А час очікування у вас який був?
-
Паспорт чоловіка був виготовлений 7.03, подавались в січні. З того часу ще чекаємо, статус не міняється. Виготовлений, але ще в Україні. Подавались задовго до прийняття закону
-
Як ви дізнались, що заявка не пройшла по технічним причинам?
-
Той самий процес, що для українців - надіслати копію паспорту та анкету до консульства.
-
Хто подавався на паспорт 12 квітня,є якісь зміни?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago