PR CUAET
-
Так шо треба ця шляпа на аос чі ні ?
-
Мова йде про Квебек
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Чи треба переклад диплому для AOS, якщо він має і укр і англомовну частину?
-
Так
-
Чек лист?
-
Але все одно не виходить
-
Не можу більше тижня зробити link аплікації, пише , що не бачить аплікацій . Вже не знаю , як зробити
-
Підкажіть будь ласка, для PR в Канаді , українську довідку про несудимість треба мати паперову, чи достатньо електронний варіант?
-
t.me/prcuaet/196581 Rural
-
У кого є під рукою збережений ПДФ вимог до АОС (старий), поділіться пліз, не можу відкрити свій
-
Підкажіть,чи потрібно змінювати permis de travail на permis d’études,якщо навчання триває 1800 годин(13 місяців)?Йде мова про DEP. Недавно дивилася відео в youtube,там виступала одна адвокат з питань еміграції (запис був у лютому цього року),і вона говорила,що змінювати не потрібно,бо пвтоматично стаєш іноземним студентом (а не пільговим)Але тут багато пишуть про зміну на стаді перміт.,і я вже запуталась.Порадьте,як бути
-
Він є
-
Коли у Вас буде номер файлу , Ви можете відслідкувати онлайн. Неодноразове тут писали як це зробити.
-
Забрали паспорт чоловіка Оттава. Прописне з 2016 підійшло. Сказали після 18 червня без Реєстр+ навіть не пробувати зʼявлятись.
-
Так, хлопець - іноземець, але в нього давно ПМЖ в Україні - можливо, тому й Дію міг створити
-
Забрали паспорт чоловіка Оттава. Прописне з 2016 підійшло. Сказали після 18 червня без Реєстр+ навіть не пробувати зʼявлятись.
-
Не виходить , пише не бачить аплікації
-
Не можу відкрити
-
Доброго дня. Ви вже писали їм що до номеру справи? Мені трошки лячно, може якийсь технічний збій. Чую що ті хто зимою подавали на номінацію вже її отримали, не українці, не констракшен або по медицині…
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago