PR CUAET
-
вони і без постанов вміють ставити свої умови, яких ні в яких законах немає
-
Інші програми так,а гуманітарна нажаль ні(
-
@OstapBosak Допоможіть будь ласка з цим питанням, що до бізнес ліцензіі
-
Можливо я по іншій програмі підтягнула в кабінет
-
Здається гуманітарну програму не можна підтягнути в Cgkey
-
Цікава динаміка. Кожен тиждень нові умови. Раз на 2-3 тижні нова постанова. Кожен буде отримувати (а може і ні) в своїх унікальних умовах. Чекаємо ще 2-3 постанови до 18 червня, а потім 5-6 до 18 липня.
-
Її ж навіть на стіни вішають у закладах
-
Думаю, бізнес ліцензія це не якась секретна інформація. І не буде проблем взяти її у работодавця
-
А у вас який статус?
-
Чи можна вам, будь ласка в особисті відправити фото як саме завірили документи,чи правильно я зрозуміла?
-
Так я ж і про те. Не здивуюсь нормативам у майбутньому: віджимання здає Едмонтон, підтягування Торонто, Оттава біжить спринт. Щоб одразу розуміти потенціал потенційного володаря паспорту.
-
А який статус у вас зараз?
-
Подалися 18. Дані на перевірці досі
-
Ми подалися 12 січня і тільки 06.06 доставлено в консульство
-
В мене така сама ситуація. Як це можна пришвидшити, хто знає?
-
Поздравляю с новым этапом. Здесь выше был кейс сходный с вашим. Дочь подала маму, когда пришло eligibility указала своё финансовое положение, т.к. мама пенсионерка и на содержании дочери. Пришёл дозапрос именно на доходы мамы. Видимо надо указывать конкретно доходы претендентов на пиар, если это только укр.пенсия, то её. И уже ждать решения. В условиях программы написано, что не может быть отказ только по фин.фактору. Если люди с этим кейсом не отпишутся, можно будет покопаться в поиске и попробовать его найти.
-
Така сама ситуація подали 11 квітня і до цієї пори тиша дані на перевірці і все.
-
Я чекаю три місяці 🙃
-
Привіт. Хто скільки чекав провінційну? У нас уже 3й місяць і тиша. Пишемо їм, вони скидають посилання на сайт Саскачевану 🥲
-
Щось якось не по темі групи… Розумію вас, в кожного свій поріг сприйняття навколишнього. Напишу як є, нас з вами сюди ніхто насильно не віз. Як би ми не давили на війну і тд. Особливо в Квебек. Порада: змініть локацію, я сам хочу з Монреаля (агломерації) поїхати. Тут мені тісно, і французька хоч і на екзамен вивчилася, але спілкування ні. Співчуваю вашому настрою, але далі повідомлення не по темі пр будуть видалятися. Можете в загальних групах попитати порад також (без сарказму)
12 Jan 2024, 17:45
Post 185786 of 390829
9 minutes ago