PR CUAET
-
Гетьманцев круте барабан online
-
Скоріше всього ліцензія самого бізнесу.
-
У мене вона там і є.
-
Да уж, реально интересно как будет с пенсионерами... Трактовка там возможна различная...
-
Всім привіт! Наш таймлайн по Humanitarian & Compassionate program, провінція Ontario Головний аплікант + 1 депендант. Подавались самі, без адвокатів 🙌🏻 01.10.2023 - подача аплікації 17.10.2023 - запит на біометрію 24.10.2023 - отримали AOR 16.11.2023 - отримали Approved in principal. Але офіцер вписав не наші імена, тобто всі дані наші (адреса, номер справи, UCI і тд) окрім імен. Я дзвонила кожен тиждень дізнатись нам апрувд чи ні. І 19.12.2023 нарешті отримали виправлений лист 29.04.2024 - запит мілітарі 01.05.2024 - відправили приписне, LoE та форму IMM5546. 28.05.2024 - Portal 1 29.05.2024 - Portal 2 07.06.2024 - eCoPR, зателефонувала до IRCC вранці, після обіду отримали лист з Congratulations. Не знаю це допомогло чи ні, але так співпало🙂 Processing time - 8 місяців. Офіс - Etobicoke. Успіхів усім і швидкого отримання PR😊
-
Можете, але після позитивного рішення протягом певного часу він має в'їхати в Канаду, щоб отримати картку. Карта ПР дається лише тим, хто знаходиться в Канаді
-
Всім привіт. А у когось роботодавець майбутній або фірма, з якою співпрацюють, робив запит на criminal check в Україну? Цікавить, скільки по часу такий крімінал рекорд буде робитись, якщо його вони роблять
-
Я була тоді з вами, коли система не працювала. Мені працівники повідомили що немає сенсу чекати паспорт раніше ніж 2-3 місяці. Чому так - не говорили.
-
Скоріш за все пришвидшить, але вони постійно пугають якимись історіями про втрачені паспорти. По типу, беріть краще дип пошту.
-
Те ж саме😔
-
А тепер цікаве питання - який строк дії серту з франсізасйона?
-
Скажіть будь ласка, де дивитися ці офіційні дані щодо термінів?
-
Загальне питання, на скільки аркушів у середньому мотивуючий лист?
-
Та рано чи пізно вони повинні і чоловічі віддати,виготовити. Люди ж подалися до їхнього закону!!!
-
Тут саме на Accelerated Tech Pathway є додатковий note, що діє система запрошень, можливо до 11.06 вони як раз відправлять запрошення.
-
Скільки часу займає доставка DHL?
-
А скільки часу пішло на підготовку всіх доків? І скільки Ви вже в Канаді?
-
Так отож і незрозуміло - він вищий за те що потрібно для життя чи менший))
-
Без строку, але треба закінчити саме фултайм, тоді для громадянства достатньо
-
Про паспорти на які подавались починаючи з квітня місяця : Всі дії з заявками на нові паспорти призупинені ВСІ З 30 червня почнуть працювати з цим знову щоб ненароком не виготовити чоловічий паспорт Після 30 травн почнуть всіх інформувати про те що з 30 червня треба оформлювати документи тільки з середини країни Це лише моя думка
12 Jan 2024, 17:45
Post 185817 of 385982
3 minutes ago