PR CUAET
-
Так отож і незрозуміло - він вищий за те що потрібно для життя чи менший))
-
Без строку, але треба закінчити саме фултайм, тоді для громадянства достатньо
-
Про паспорти на які подавались починаючи з квітня місяця : Всі дії з заявками на нові паспорти призупинені ВСІ З 30 червня почнуть працювати з цим знову щоб ненароком не виготовити чоловічий паспорт Після 30 травн почнуть всіх інформувати про те що з 30 червня треба оформлювати документи тільки з середини країни Це лише моя думка
-
Ще не здав, щось все не до того) Але вище була гарна фраза: той В2, то не для життя, а чисто сертифікат
-
Мой менегер округлил глаза когда увидел что речь о лицензии, сказал "Ой не думаю не думаю" и сказал идти к владельцу, хотя работают уже далеко не первый год
-
В нас те ж саме за квітень
-
Екзамен здали? На 7? Мені чогось здається що він такий важкий що капець. Хоча спілкуюся я французькою достатньо.
-
Не на что пока опираться, единичные кейсы на поздних стадиях. Верим в то, что написано в программе и ждем большей практики для каких-то выводов.
-
Тим більше що вже є інформація що саме з 30 квітня почнуть дальше приймати в ДП документ. Про консульства мови нема. Все повинно працювати якщо стоїш на обліку в консульстві. Це так само якщо ти є податково зобов’язаний. Ти не зобов’язаний оновлювати дані. Ця вся затримка штучна. Ця фігня що з 30 червня також на 6 місяців. То вони і з 30 не почнуть працювати бо дальше будуть чекати?Та нехай позбавлять громадянства і кінець якщо ми їм непотрібні
-
Багато хто спецом їде на останній курс фултайм. Як захочете)
-
Может у них просто нет? Мой работадатель сказал, что есть его лицензия как риелтора, а бизнес нет. Но я точно знаю, если б была, мне б дали её.
-
Підкажіть будь ласка, якщо не оплачував здачу біометрії при подачі на федеральний етап, то краще її оплатити окремо якнайшвидше, чи після отримання листа від них? Дякую
-
Я чогось боюся всіх екзаменів)))
-
А парт тайм фіг?) Ну тоді піду целпіп здам коли треба буде😂 Доречі потім писати щодо тесту на демократичні цінності?
-
Пробуйте, бо ніхто вас не переконає крім вас)
-
Подавались 10 травня, поки тиша. Запрошення на подачу отримали десь через тиждень після заповнення першої форми.
-
Вже який місяць чекати маємо?Від 18 до 18,від 18 до 30,від 30 до 6 місяців. А дальше?Впевнена що людям увірветься терпець. Вони ще пожаліють що це затіяла. Ми завжди вихід знайдемо. Здається наша влада сама забула що має справу не з ворогом а з українцями,а ми всюди знайдемо вихід
-
Жінки поки що не потрібні І так не позбавлять бо того їм не потрібно а як би треба було то і як на деякі інші закони конституції їм було б начхати Так в нас е обов’язки також всіх би їх виконували як би влада виконувала свої в той чи інший час А тепер думайте Канаде не США нелегалом можливо бути але роботи за кеш мало дуже особливо в манітобі і в інших в провінціях з містами населення якого не перевищує 2х міліонів
-
Будь ласка, розкажіть як подавались, додаткові документи відправляли, чи платили за послуги?
-
Ні, апостиль ставиться лише на оригінали документів.
12 Jan 2024, 17:45
Post 185834 of 391877
2 minutes ago