PR CUAET
-
Значит реально может не всем нужна. У моих фирма 12 лет, все в чистую, так что если б была нужно, то была бы. Так что я думаю, если вам скажут что нет, то не переживайте)
-
І як буде вибір їхати зносити владу чи тут жити яким би те життя не було варіант один життя тут А не там де коли ти дитя землероба то життя твоє буде в окопі а як бать дипутат то відмаже бо е мандат
-
Якщо не тут то в Європі там де сірі паспорти. Тут як змін не буде і паспорти не отримають люди то залишаться тільки ті в кого паспорт витримає до пр. А на громадянство можна вже і з простроченим. Ну не поїдуть чоловіки в Україну про це влада нехай забуде
-
Це дуже дуже дивно. 😳 А до інших лікарів зі списку ви не хочете звернутись? Є у вашому місті ще IRCC лікарі?
-
Всі навчені 2014 Вже з каструлями на голові не пройде Вже кастрюлі наголосували
-
Медогляд я знайшла на офіційному сайті. Лікар порекомендував зробити КТ, але він направлення на КТ не видає. Тому порекомендував знайти іншого лікаря. Чому, не знаю.
-
Аналогічно, 6.05 подались і тиша- здається вони зробили паузу до 11го
-
у нас так само було - дзвониш, і одразу щось відбувається. Отримали eCoPR 01.05.24, карток досі немає. Сьогодні дзвонив їм і через 3 години прийшов лист "The Permanent Resident Card process has been initiated for an application linked to your account"
-
Всім там п… одним словом Що ви тут зробите ? Нічого, мітинги ? Сміх… Одна надія як що всі почнуть писати листи в конгрес українців в Канаді з проханням вплинути на владу Канади а там ще ті братушки
-
Я впевнена що до України ніхто не повернеться. А якщо що то хіба для того щоб владу знести
-
Добрий день! Скажите пожалуйста, если я с оккупированной территории( Новая Каховка), то как оформить справку о несудимости? Благодарю за ответ!
-
Я думаю ще трошки і побачимо в котрій з країн почнуть видавати тоді одна за іншою потягнуться. І тоді все Goodbye Ukraine!
-
Ну супер е 9 місяців 😁
-
Достатньо три місяці. Тому люди будуть думати або тут або там
-
Так а если они из за этого пункта декларацию подписывать откажутся, меня это больше волнует сейчас
-
Ви ж громадянка України? Тоді так само, як і звичайну довідку з України: робите витяг з дії, відправляєте в консульство. Почитайте, будь ласка, у відповідних гілках.
-
Не обовʼязково. Повістка може бути вручена, наприклад, роботодавцем, керівником ОСББ і тд за вказівкою ТЦК. Таку ж саму вказівку, впевнений, можуть прислати і у консульства.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
В мене питання, якщо роботодавець агентство з працевлаштування, recruiting agency www.itsjobs.ca/about-us/ , але фул тайм, перманент, більше 30 годин Воно підходить?
-
Добрий вечір! Є тут люди, які проходять/пройшли процес імміграції в Квебеці за програмою PEQ?
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago