PR CUAET
-
Всім там п… одним словом Що ви тут зробите ? Нічого, мітинги ? Сміх… Одна надія як що всі почнуть писати листи в конгрес українців в Канаді з проханням вплинути на владу Канади а там ще ті братушки
-
Я впевнена що до України ніхто не повернеться. А якщо що то хіба для того щоб владу знести
-
Добрий день! Скажите пожалуйста, если я с оккупированной территории( Новая Каховка), то как оформить справку о несудимости? Благодарю за ответ!
-
Я думаю ще трошки і побачимо в котрій з країн почнуть видавати тоді одна за іншою потягнуться. І тоді все Goodbye Ukraine!
-
Ну супер е 9 місяців 😁
-
Достатньо три місяці. Тому люди будуть думати або тут або там
-
Так а если они из за этого пункта декларацию подписывать откажутся, меня это больше волнует сейчас
-
Ви ж громадянка України? Тоді так само, як і звичайну довідку з України: робите витяг з дії, відправляєте в консульство. Почитайте, будь ласка, у відповідних гілках.
-
Не обовʼязково. Повістка може бути вручена, наприклад, роботодавцем, керівником ОСББ і тд за вказівкою ТЦК. Таку ж саму вказівку, впевнений, можуть прислати і у консульства.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
В мене питання, якщо роботодавець агентство з працевлаштування, recruiting agency www.itsjobs.ca/about-us/ , але фул тайм, перманент, більше 30 годин Воно підходить?
-
Добрий вечір! Є тут люди, які проходять/пройшли процес імміграції в Квебеці за програмою PEQ?
-
Дякую, бо я коли подавалася по Альберті додавала лише на англійській мові
-
30 травня отримала АОR. Подавалась 12 лютого. Три з половиною місяці.
-
Звичайно оригінал і переклад
-
Або ще можна замовити в Україні в бюро перекладів/юридичній фірмі.
-
@prcuaetua
-
Паспорт чий саме? У нас чоловіка
-
Це ви не в тій гілці питаєте
-
Доброго дня! Можете звернутись до нас в приватні повідомлення. Ми можемо допомогти.
12 Jan 2024, 17:45
Post 185870 of 387298
4 minutes ago