PR CUAET
-
Привіт, хтось знає по яким дням і в які години видають паспорти в Оттаві в консульстві? Не можу знайти на сайті.
-
Вже отримали картки ПР. Відправили імейл на сайт підтримки по ПР питаннях, через 3 дні прийшли картки. Не знаю чи збіг чи це допомогло.
-
В общем подождём,а если нет....то как в песне,гоп стоп Канада))))
-
Там на ПР порталі є download the application
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/76
-
Доброго дня! Чи хтось отримав продовження на ворк перміт з того самого акк ircc - що й отримував cuaet?
-
В теорії так, бо мама в такому випадку не є депендентом
-
Добрий ранок, чи хтось знає як скасувати запис онлайн?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, які ще треба оновити данні після отримання нового подовженого ворк перміта? Чи треба оновити сін? Бо на папірці з сіном вказано що потрібна бути найновіша expire date. Та чи потрібно оновлювати щось ще?
-
Можете скинути сайт будь ласка ?
-
Сделать паспорт нужно
-
Сын ещё 20 году заехал,а тут эта программа,ну все и вписались,на радостях.... Дед тогда тоже получил штраф за депортацию дочери .. ((( так что,непонятно как оно теперь все пройдет...
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Чоловік сказав на цьому сайті треба заповнити форму. Але вони її розглядають лише якщо чекаєте більше, ніж 78 днів.
-
@hamsterissimo
-
Я поки не доїхала, але десь читала, що номер той самий. Якщо ж Вам його замінять, то так - робота, банк.
-
Треба робити медичний екзам за рік до заповнення форми pw чи достатньо просто мати медичну картку?
-
Если это ваш родной сын то можно переподать аппликацию с ним как главный аппликант. А если это её сын то нужно доказательства что вы жили совместно в Украине. Только я не понимаю у вас ПР и вы в Украине?
-
А в каком статусе сын находится в Канаде с 20 года?
-
Якщо ви разом проживали, треба було вказувати вас як цивільну дружину. Можливо, вам треба буде надати докази, що це справжній шлюб Ось тут про відкритий ворк перміт для подружжя: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html
12 Jan 2024, 17:45
Post 186095 of 401484
9 minutes ago