PR CUAET
-
Ви думаєте вони рахують? Вони бачать факт і все, аналізувати і щось змінювати то останнє чим більшість буде займатися. Після того як подруга запитала - ти працювати не пробувала? 😂😂😂 Питання - а як же так, само собою відпало 😂😂😂
-
От саме через такий підхід канадці в шоці))
-
Тiльки таке фото)
-
Так…
-
В нас минулого року прийшов тільки в липні, то була перша подача.
-
Аор я получила одразу ,біометричні данні здала ще в грудні місяці.Але після того в мене тиша ,і на порталі в пмж так і висить статус надіслано .А в кабінеті ircc тільки додана біометрія.Але приїхав чоловік і я не знаю як змінити йому адресу на канадську і як до завантажити його WP.
-
Та ще і з наступного року ліміт апрувів значно зменшений. Треба мати інші варіанти, з наступного року у багатьох закінчиться перміти, то біда буде якщо щось по українцям не придумають.
-
Интересно, как будет подтягиваться QR с 18 июня
-
Добрый день. Не вижу здесь закрепленных и поиск не видит самой формы 5546. Скажите, плиз, это три листа details of military service, внизу маленьким шрифтом imm 5564? Оно?
-
Якщо комусь потрібно швидко перекласти документи то рекомендую звертатися до @Margo2145 Переклад завірений нотаріально було виконано за 32 години! Дуже оперативна робота! І приємна ціна
-
Ой не треба))) я вже тут 2 роки і знаю що не всі. Описувати приклади не буду бо довго
-
Привіт. Підкажіть будь-ласка ,чи буде помилкою, якщо в пункті job offer я надам employment latter? Роботодавець думає, що я хочу від нього contract, не хоче надавати мені job offer, вже кілька разів просив його,ну ніяк. AOS.
-
Може Ви не знаєте, але в Канаді всі платять податки. Цим тут так не пишаються як наші люди. Це обов'язок, не привілей. А наші люди з усих дір-ми платимо податки, яки ми молодці)))
-
Ну так і ми ж десь працювали, не після школи сюди поїхали
-
Не активна))
-
Ну так больше срока вашего паспорта ворк пермит вам не дадут.
-
Извините мысль не дописала😂😂😂. Эта «кнопка» у всех сейчас не активна?
-
Факт люди бігли від війни ( з грошима інколи) в Канаду. У Польші за минулий рік вперше в історії профіцит пенсійного фонду, за рахунок податків сплачених українцями. Завжди там був - в них. Вони в шоці. Ми могли також в цьому взяти участь але платимо податки в Канаді
-
Админы, в ветке милитари нет признаков жизни, а мне срочно. Сорри
-
А як щодо дозволів від батька з українським громадянством?
12 Jan 2024, 17:45
Post 187698 of 412098
about an hour ago