PR CUAET
-
Але далі поки не іде)
-
Якщо вони 2к заявок роздивлялись 4 місяці, то просто уявіть скільки часу їм треба буде на 10к))
-
Вони просто розуміють, що я хочу деякі нації до дому відправити 😂
-
А можна їм у відповідь там написати, що все ще не працює?
-
Не сказав би
-
Shhh... quiet now. Muted Andrew for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: протест
-
На опере на странице криейт щас
-
4901
-
12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban @myworldhike
-
Ви ходите по лезу
-
О я 6575. Це шанс на успіх я вважаю …
-
а прикиньте все 10к людей подадут заявку и те админы которые рассматривают заявки- сами лично отбирают кандидатов. во прикол будет
-
Вибиває, добиває та закапує🤯🤯🤯
-
Они явно вам симпатизируют) )
-
Доброго дня! Хтось сьогодні є в консульстві в Торонто? Розкажіть новини що там чути? Може хто запитував чи може запитати стосовно консульського обліку для чоловіків Зара чи ставлять? Буду вдячна🙏 А я завтра поділюсь своїм візитом!😉
-
Не разрешают в чатах подбивать на всякие противоречия, и тд, просто не спорьте. Лучше страничку обновляйте
-
у меня только матные слова сейчас в голове
-
Скажіть чи хтось має лінк на ютуб що саме там треба буде заповнювати? Чи там те саме що й на АОS чи якась інша анкета??
-
Там всього 30 місць, можливо просто вибрали вже з тих, хто перед там заповнив «першу форму» 🤷
-
только до кнопки create
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago