PR CUAET
-
Все, сайт походу просто виключили )
-
Тоже
-
💔💔
-
тоже
-
У меня тоже
-
В кого ерор 404 ?
-
Не треба нічого більше робити, якщо хочете можете прилінкувати заявку аби відстежувати коли відправлять картку. Інструкція була в закріплених повідомленнях.
-
Извините за возможно глупый вопрос , нужна помощь! Заполняю форму IMM5669 через Adobe reader. Как добавить строку в таблицы? Нигде не вижу эту опцию!
-
Да, мы нажимали много раз на первой странице, все слетает…,
-
Мой работодатель колорит что «нет». Но не уверен на 100% процентов
-
Де будуть писати скільки заявок набрали за сьогодні?
-
Я нажимала и всё равно ничего не меняется. Выбрать страну невозможно
-
Я обьеднувала в оди файл док оригінал та перекляд до нього....файл обов'язково повну назву що це...все через lovepdf, там швидко обьеднувати...
-
Здесь есть смельчаки кто нажимал обновить страницу в самой заявке, вернуло в заявку?
-
Только потім на якомусь этапі анкета по-іншому виглядатиме?
-
Черга на іншому доменті. Ерор про те що сторінки не існує. Видно ДНС або мапа домену тимчасово злетіла, але тепер назад на доступі до серверу проблема
-
Надіюсь, це буде досвідом для уряду і вони наступного разу щось придумають
-
Включився назад. Може ДНС не витримав )
-
Я так розумію, еррор в тих, хто щось вже заповнював ? Хто висить в черзі, то так і висить ? Бо якщо у вас всіх еррор, то чому я 9034, а не перша?
-
Юля дякую за відповіді.А скажуть листи рекомендаційнівід друзів ,колег ,ви окремо приєднували чи об'єднали в один файл.І пам'ятаю, що ви писали про те що оплатили біометрію,ви приєднували ці чеки там де і Оплата фіі ,чи в додаткові доки.Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 190572 of 395235
less than a minute ago