PR CUAET
-
Спіймала Торонто на 25 липня
-
То після кнопки Save вірно?
-
З листопада не можу попасти. Навіть їздили типу щоб за живою чергою пройти. Але відмовляють з "все через сайт, якщо не працює, то не консульство, а сайт"
-
Может они решили принять всех без ограничений 😅
-
А вы поиск нажимали при пустой строке? Или вначале заполнили название, а потом поиск?
-
Як ви пройшли з тими містами?
-
А ще таке питання, чи потрібно здавати свій нинішній паспорт, коли подаєтесь на новий? Дякую!
-
Вспіла славити, висвітилася час и мої данні, але потім відписали, що час зайнятий((( ЦК просто цирк
-
Як ви вибрали міста? Просто чекали , бо я і клацаю і чекаю не виходить (((
-
Я також таке думала, тому повидаляла всі черги . Але зараз швидко слоти розлетілись, лише третій встигла, бо перші два писало, що час вже зайнятий. Встигла лише старше 16 років вихопити. Оттава. Тепер буду вмовляти що б разом прийняли і на дочку 9 років.
-
Эдмонтон во сколько смотреть ребята? У меня нету слов надо ребенку сделать. Мы в Квебеке.
-
Годовой семейный доход на 4 умножать надо. Нам так считали, когда мы покупали квартиру. Так банк и дал нам.
-
Candidates may only have one Alberta Advantage Immigration Program application in process at any time. You must cancel or withdraw your first application before you can submit a new application. В мене таке @OstapBosak що це може бути?
-
Меня одну выбивает через каждые два-три обновления сайта? Авторизовываюсь больше чем слоты ловлю
-
Опять легло
-
сайт уже все..
-
В мене не грузить
-
Спочатку save потім next
-
Їх не смущає що за 8 годин 400 заявок не подалося? ))))
-
.... хоча вже заповнилися деякі напрямки такі як Туризм і ТекПасвей. Нагадало мультьфільм зоополіс, як працівник якоїсь державної служби тваринка ленивець приймав якісь документи у зайки)))
12 Jan 2024, 17:45
Post 191005 of 398586
2 minutes ago