PR CUAET
-
самые бесполезные сутки... промониторить все с 23-00 и ничего не получить... в итоге еще висеть в очереди за 18900 на слот программы который закрылся🤪 это успех товарищи😁😁😁
-
В доньки - за тиждень вже був готовий після подачі. В чоловіка вже 2 місяці висить "Дані відправлені на перевірку"
-
В чаті писати заборонено. Дякую
-
Добрый вечерю скиньте, пожалуйста, ссылку на слоты?
-
не вірте - то тролі
-
Доброго дня! На пошту прийшло підтвердження дати і часу в Оттаві. Це означає, що слот спіймала?
-
It's not true. I have many Canadian clients, and most of them purchase their first property around the age of 21 or 22. They typically make a down payment of 5% to 10%, often using money provided by their parents or grandparents.
-
Ті хто проголосували повністю заповнено, покажіться! Країна має знати своїх героїв 😀
-
Походу в нас це із за грози(
-
И save, и next пробовали.. Беда в том что пару раз после таких попыток сайт падал, и, возможно, одна из них как-то сохранилась в другом пространстве, и увидеть её не выходит, и нормальную заявку отправить.. других объясений пока что нет
-
Також ті, хто йде забирати паспорт в Едмонтоні, розраховуйте на те, що доведеться чекати 3-4 години в черзі, яка не рухається.
-
А, то не закрили а просто проблємки?
-
Доброго вечора, чи потрібно додавати паспорт батька (він вказаний тільки у Family information. Я основний аплікант - іммігрую через бабусю по матері що є citizen. Дякую
-
Я тоже вижу сохраненную аппликацию , но на этапе попытки дозаполнить выбивает опять ошибку
-
СЕрвіС АнаВеЙлбл
-
Я місяць чекаю для доньки, але з дати подачі на паспорт досі без змін " відправлено на перевірку".
-
Хром краще
-
Я з Едмонтона. MS Edge і Mozilla дають помилку 404. Chrome показу чергу
-
У меня сейчас 503
-
Для того чтобы это проверить нужно зайти на портал а без очереди туда не пускает
12 Jan 2024, 17:45
Post 191310 of 391679
about a minute ago