PR CUAET
-
так
-
Добрий вечір В разі відмови по гуманітарній програмі,чи можна буде податися на інші? Дякую.
-
Якщо зловлять - то так порушення. Ви цей шлюб вказували?
-
Скажіть, будь ласка, а черга в дії працює? Чи треба ловити далі слот, якщо записалася в чергу?
-
Подскажите, вы сегодня словили Слот, вы указывали украинский номер телефона или канадский? ✨
-
Я двічі з телефону впіймала, правда була і на домашньому і на мобільному інтернеті ))
-
x.com/opportunityab/status/1800673388903760192?s=46&t=Wf921ey1fJOkrea0fy7sng Ось їх пост на бувшому твітері, давайте напишемо і попросимо, щоб пофіксили і дали людям отримати номінацію
-
У кого то есть график работы консульства в Оттаве?
-
Тільки зберегла сторінку. Пс: тепер мене взагалі викинуло з сайту😂😂😂 тому хз чи є взагалі шанс добити цю аплікацію
-
Може, є якась конкретна стратегія ловлі тих слотів? Дехто постійно ловить, хай би ділилися лайфхаками
-
Так, було свідоцтво про шлюб! Але потім одразу ж й розлучення … По факту в мене не було паспортних документів на нове імя. Я їх не встигла переробити. Чи це все одно порушення для Канади? Та які можуть бути наслідки, відмова у ПР та взагалі в подальшому статусі?
-
Будете якісь листи їм завтра колективно складати?
-
Дивно, я зловила на 23, а цієї дати навіть не було в повідомленні від бота...
-
Так, якщо це родичі по першому родству( тато, мама, брат, сестра). Приходьте з документом тієї людини на яку зловили.
-
Дякую за пораду !!!А якщо один в нього інший в мене слот буде то нам двом треба їхати в консульство ?
-
Можно Мы подаемся параллельно И если будет отказ по гуманитарной можно на след день подаваться по новой программе
-
Це не відповідає правам людини щодо рівноцінні шансу та рівних можливостей А також принципам IRPA про рівний (equal) доступ
-
Те саме на освіті, поля є внести не можу
-
Дякую,але паралельно казав консультант що не можна і навіть якщо буде відмова то вже все….😔
-
Ми ловили разом з чоловіком.
12 Jan 2024, 17:45
Post 191547 of 407363
7 minutes ago