PR CUAET
-
Хіба що хтось відмовиться від слоту, а так то раз на два тижні. Кожен другий вівторок місяця.
-
Народ , убрала чергу , ловила слот так же Занято выбивает дату . Не имеет значение есть черга или нет !
-
А що плануєте писати?
-
Был один, но на заверение документов не было
-
Бо Ви швидко зловили, бот навіть не встиг побачити😁
-
Я в шоці. Нарешті, після довгого полювання на слоти з листопада. Це сталося! Дякую всім за відповіді, та всім бажаю успіху в полюванні, бо це треш
-
Це вже на сьогодні все?
-
Можливо так співпало Але я вже починаю вірити у все) В моєму випадку і на мобільному, і на домашньому інтернеті були попередні спроби і все марно 😔
-
Слоти кожен день чи ні, хто знає
-
повнустю відлючили. МОже і міняють
-
Може ще хтось поділиться досвідом та здається документів вашого чоловіка буде достатньо.
-
Я щось не зрозуміла, пише виберіть дату, а усі дати однаково світяться і нічого далі не відбувається🤦🏼♀️
-
Подивіться чи не має помилки а даті народження дитини чи ще щось. А взагалі то відсотків 5 є вірогідність повторного запиту медицини.
-
Скажіть будь ласка Едмонтон приймає документи на паспорт з Манітоби?
-
Але всі дають хоть якісь результати і правила гри. А це що сьогодні інакше як цирк назвати тяжко
-
Перші варіанти equitable, останній equal
-
перезапуск просто роблять мб
-
Або конкуренція - бальна система Або приоритизація (НОКи які найбільше потрібні Альберті) Або лотерея (типу грінкарти, всі подають заявки коли хочуть, і раз в місяць жеребкування)
-
Они меняют сервер?)
-
Кожен другий вівторок
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago