PR CUAET
-
В мене трішки інша помилка..
-
Які думки, вони вже заповнили квоти? Чи нікого так і не пропустило?
-
Сірим?
-
Ну там є питання про попередні імена, і ви його не вказали. В тому числі про попередні шлюи
-
Вільні дати чорні, але їх погано видно, особливо коли нервуєш воно все зливається) Добре було б якщо б їх ще й кружечком обводили)
-
Краще б вже бальну систему зробили
-
Я така весь день на роботі😂 applying instead of working
-
В мае в Эдмонтоне отец подавал документы на сына и у него был второй слот на второго ребенка через неделю. Вице консул предложил им дождаться конца очереди и принять документы на второго ребенка, чтобы семья дважды не каталась с Калгари в Эдмонтон. Подготовьте все документы на второго ребенка включая подтверждение родства со вторым слотом, и попробуй попросить принять два пакета документов.
-
хай про це напишуть) я взагалі не розумію цієї гри в мовчанку(( Люди просто чекають незрозуміло чого (
-
Я завтра на роботі після того як спробувала подати аплікацію на ПР
-
Я сумніваюсь що вони за сьогодні зроблять, мабуть просто перенесуть дату
-
Якби так легко було сервер за день купити))
-
Дякую за Ваш погляд на ситуацію, як офіцера! Але я це прізвище ніде не використовувала. Про шлюб попередній я вказувала. Документів паспортних нема на це прізвище.
-
Їхав з Індії напевно
-
Знайомі робили один запис на маму і писали в посольство прохання прийняти 2х дітей. Успішно зробили
-
Ще є шанс, бо нікого не пропустило. Сервер лагає
-
Так, сірим, але всі вони сірі були..однакові))
-
Одразу, перевірте який емейл вказаний був коли ви ловили слоти. Бо в мене виявилось що старий, тим яким я не користуюсь.
-
Серед моїх всі хто мав інші документи за цей тиждень отримали декларацію.
-
Впевнений, що дуже мало в кого є підписана Employer declaration and authorization form
12 Jan 2024, 17:45
Post 191616 of 391691
about a minute ago