PR CUAET
-
Де вони таку кількість взяли зараз))
-
Співчуваю. Ви насправді перші хто таке написав у цьому чаті. Всі інші писали що все було ок при виїзді за кордон.
-
Бо кидають скріни їм ті, хто дійшов до заявки і там вже вікно для Альберта опортьюніті заблоковане.
-
Думаю было бы написано аналогично технологическому пути если бы квота закончилась
-
Всім добрий вечір , знаю що питання зараз не актуальне але у когось є інформація в пдф (як аос чек лист ) , но тільки для Онтаріо де вказано в списку документів Employer Declaration and Authorization Бо я спитав у свого менеджера і тот контактує з головним офісом в Торонто і ті в свою чергу просять мені надати підтверждення того що ці документи є і в інших програмах для номінації
-
Пишут потому что увидели что кнопка была неактивна🤷♀️и не ясно почему
-
Я думаю, вони просто бачать те, що і ми, що посилання не активне і все
-
З 1 травня чекаємо
-
Вже є завірено в нотаріуса. Але має бути печатка перекладача? Бо є тільки підпис перекладача та печатка й текст нотаріуса.
-
Та звідки їм знати) вони просто припускають
-
⚠️ Поновлення: У ході реструктуризації каналу PRCUAET ця гілка була обʼєднана з іншою гілкою схожої тематики. Будь ласка, надалі використовуйте цю гілку : t.me/prcuaet/1 Дякуємо за розуміння, Адміністрація каналу PRCUAET 👍
-
Конечно, у меня есть предположение что заблокировали кнопку потому, что набралось количество заявок созданных сегодня и сохраненных в профиле
-
Цікаво чому гілку перейменували у pilot 🤔pilot це коли деякий час пробують і потім запускають на постійній основі. Ця програма special policy але не pilot
-
Ну не знаю, как по мне, то заблокировали как раз тогда, когда все более менее начало работать
-
Дуже дякую 🙏 Тепер буду терміново все це вирішувати! Дякую за підтримку та поради!
-
Ну, заблокували бо немає сенсу й так тримати відкритим поки не вирішать технічні проблеми
-
Вам це питання і справді найкраще уточнити в державній міграційній службі, вони найдостовірніше вам нададуть відповідь, щоб тут не думати-гадати пройде на кордоні чи ні. Якщо вони не подали нікуди інформацію, що ваш паспорт вже недійсний, то можете спробувати звичайно. Але якщо Канада зробить офіційний запит щодо ваших документів до України, то це точно випливе.
-
Добрий вечір . Підскажить будь ласка, ми подались на PR Чоловік був заявник йому на email прийшов лист перечень що треба далі робити . Чи треба чекати окремого листа на мед огляд чи цього листа з пошти досить? Дякую
-
Это поможет уменьшить нагрузку на сайт и те кто успели создать черновик смогут закончить аппликацию
-
Ні, не підходить
12 Jan 2024, 17:45
Post 191778 of 395797
3 minutes ago