PR CUAET
-
Оця форма від батька 5604 щось тоже не 20-30$! А таке як 60. Точно не пам’ятаю але можу передивитися рахунок…
-
Notary Pro, $38 + tax. Те що я платила
-
Здравствуйте. Приняли справку о несудимости через ДИЮ ?
-
www.notarypro.ca/regions/toronto/
-
Не реклама, просто я робила через Notary Pro. Вони в багатьох містах Канади є. Дуже швидко все, і ціни приємні
-
Подскажите пожалуйста, кто-то сталкивался с подачей на PR как ( самозанятый ) Буду рад любой информации. В какой провинции стоит это делать. Какие подводные камни Реально ли вообще ? За ранее всем спасибо за ответы.
-
Але цін у нотаріуса по 20-30$ в Торонто я не чула і не бачила. Щось ми багато паперів робимо то довершеність то ще що вже не памʼятаю але ціни завжди щось в діапазоні від 80$ і далі
-
А що у вас в аплікейшн трекері пише?
-
Ну ми вже зробили
-
Ну нє… Звісно я не всім телефонувала но декільком подзвонила і обрала дешевшого
-
Commissioner of Oath тоже подходит. Он самый дешёвый из всех.
-
За саму довідку сплачували польською картою через онлайн банкінг. Відправляли запит через Канада пост звичайним листом
-
Commissioner of Oath 30-35 cad
-
То ви якогось крутого нотаріуса знайшли мабуть
-
Я кажу з власного досвіду. Ми так робили. За 20 не чула
-
Де у вас такі ціни? 😵💫 Здуріти. Я загуглила notary public Toronto мені видає перші в списку за $20
-
Живите на съеме. Типа кто-то заставляет покупать и платить ипотеку. Странный вопрос. Жить так же как и в Украине или другой стране. Просто жить
-
Чи всі вже взяли моргіч? Бо мені щось лячно робиться. В Україні ми всі мали свою нерухомість а тут щось якщо і брати то то діти будуть виплачувати навіть. Щось мені так здається що важко жити з кредитом все життя
-
А якщо в реджестрі підписати? Може хтось мав досвід скільки коштує?
-
Ціни тут від $35 до $50
12 Jan 2024, 17:45
Post 1928 of 389286
4 minutes ago