PR CUAET
-
Онлайн по карте через официальные сайт платите. В банк идти точно не надо. Лучше использовать кредитку.
-
Оплата всіх державних послуг йде через їхні онлайн-систему. В вашій заявці знизу там де написано pay your fees там буде ссылка де можна заплатити
-
🥳🥳🥳Аж на душі легше стало!)
-
Дуже дякую!) Ми знайшли в Україні військовий квиток чоловіка, будемо перекладати і все відправляти
-
Не проблема ваші злочини їх цікавлять тільки з 18 років
-
Они там будут пока будет активна AIP, и если не исключат за нарушения. Ну и можете почитать про то как designation подается и дается компаніям, чтоб не переживать
-
Дуже дякую , зрозуміла :)
-
Головне назвіть їх так щоб було зрозуміло чиї документи що вони показують
-
Можна і так і сяк немає якогось чіткого визначення
-
Якщо birth certificate немає. Людина народилася у 1955 році, сертифікату немає на руках. Через Дію завантажити немає можливості. Тобто, чи потрібно писати пояснення чому не можемо подати birth certificate і завантажувати таке пояснення у анкету ?
-
Я подаю одразу для всіх хто служив в армії
-
Так це фраза означає що ви повинні заповнити цю форму за кожного члена родини який з вами їде в Канаду і не є канадцем. Але за ту людину за яку ви заповнюєте форму всіх її родичів потрібно вказувати в тому числі якщо родичі канадці
-
так) тому що зекономити недурно можна. Я так робила з усіма подачами - від студентської до PR
-
Да ещё и ощутимая экономия.
-
Ця форма не обов'язкова але якщо служили я зазвичай стараюсь її додавати тому що запити на неї приходять доволі часто тим хто служив. Відповідно працюємо на випередження для того щоб уникнути зайвих запитів та затримок
-
це чудова новина)
-
Всі поїздки вказуємо згідно фактичної інформації а не печаток. Печатки - це хороший варіант згадати поїздки але це не аж надійне джерело
-
Вы все и всегда можете переводить в Украине. Не надо канадские переводы именно
-
Цікавлять, буквально вчора в нашому чаті людина ділилась тим що попросили довідку з країни де було 30 років назад.
-
Ви здивуєтесь але запити на довідку приходять швидко і стабільно
12 Jan 2024, 17:45
Post 19379 of 385997
2 minutes ago