PR CUAET
-
Вітаю, Остапе. Можливо ви стикались з такою ситуацією, не знаємо як правильно діяти. Родич в 2015 заїхав до Канади як permanent resident, в 2016 році повернувся в Україну через сімейні обставини. Цього року заїхав в Канаду по CUAET (work permit) оскільки думав що втратив PR тому що пройшло дуже багато часу. Зараз йому треба знову подаватись на PR чи можливо подати на відновлення статуса імігранта? Дякую
-
t.me/prcuaet/1783/219145 Але вона не надала таймлайн апплікації
-
Такий допис був і в попередні рази. Бо це повʼязане з тим, що відправити заявку не дорівнює її оплатити. Тому можуть зʼявитися місяця
-
Можливо вони просто порахували створені заявки
-
Прикол в тому, що я просто заходив на лінки і вони не робили, хоча я перший раз туди заходив, так що не треба розносити дискримінацію, бо тільки позорите айті
-
Сорян, я мабуть також завантажив з кабінету) Давно було, забув)
-
Якби набрали квоту, не давали б твіт що будуть звʼязуватися з тими хто заповнив щось. Все штучно створено. Вони бачать що не витягують такий наплив на сайт і зупинили його сказавши що набрали)
-
там можна навіть неверифікований акк юзати було
-
От вам і відповідь
-
Вони пришлють інструкції, коли дійдуть до вашої заявки. З чату їх отримала аж одна людина і здається це було вчора. Інфи ще дуже мало
-
Це додавалось, коли ви формували акаунт на сайті Альберти… ви плутаєте створення заявки в створення акаунту
-
Swift?
-
Перед тим, як мати ті дані в базі, їх треба спочатку туди додати. Люди не встигли навіть нічого заповнити
-
Як це ніхто не зміг, якщо квоту набрали?) А що за групи?
-
А сколько отказов на моменте? Я так понимаю что если не с оккупированной территории и без детей то кейс слабый будет
-
В этом кстати удобство айлтс, по сравнению с селпип, что говорение ты проходишь 1:1 по видео звонку, один в комнате, и в этот момент тебя никто не отвлекает рядом говорящий) но у селпип можно переключаться между блоками, если закончил писать раньше - идешь на говорение) и если сосед так рядом уже говорит задания, а ты еще пишешь - то есть возможность услышать о чем речь и попробовать подготовиться) при условии конечно что уже все написал сам и выжидаешь время, не хочешь раньше переключаться)
-
LMIA не тільки для кваліфікованих робітників. Це просто документ про те, що работодавець найняв іммігранта , бо на його місце не знайшлось канадця. Так що , має місце бути . Ху ноус
-
Перелік тих, кому не потрібен LMIA
-
Я все никак не могу определить куда и как. Такое ощущение что я между стримами и ни на какой-то конкретный не подхожу. Нужно все же консультанта брать иначе можно тронутся скоро
-
кинете в лс посилання на чат?
12 Jan 2024, 17:45
Post 193997 of 408134
less than a minute ago