PR CUAET
-
Доброго ранку. Чи є тут люди, які самостійно в Канаді робили довідки про несудимість з Туреччини? Консульство в Оттаві не відповідає.
-
Ищу людей для зарaботка на удаленнoй оснoве в свободнoе время, за деталaями в личные сoобщения
-
Узнавайте в колледже. Сын предоставлял копии дипломов с приложением. В колледже сказали, что сами сделают эвалюацию.
-
Просто текстом. Ніяких підтверджуючих фактів наводити не треба
-
Можна просто написати їм листа пояснення що ви не здавали тест, написати що в умовах номінації це було не обов’язково і прикріпити замість сертифікату
-
Підскажіть будь-ласка, заповнювали в тій формі що і до 31 березня?
-
Не правда) на федеральному рівні запитує результати тесту І не на кожну номінацію треба здавати тест
-
Підкажіть будь даска Я хочу оформити другий паспорт, законом не заборонено, але чи повинна я назвати якісь причини для того, чому я хочу це зробити? Планую залишати два паспорти Мені потрібно лише зібрати всі документи, які на сайті вказані для оформлення паспорта особам віком від 16р чи для цього потрібні якісь інші документи додатково ?
-
Хіба шо
-
Ок, application submitted. Що далі? Я кілька разів бачила, що хтось приєднував якийсь gckey до своєї аплікації, ще десь щось реєстрував. Підкажіть, що це й для чого потрібно?
-
Обновлю нашу хронологию по получению PR card. 18 апреля получили eCorp (Монреаль). 5 июня пришло письмо в личный кабинет, что карты отправлены 11 июня пришли карты, моя и сына 12 июня пришла карта мужа (главный аппликант)
-
Так. Він єдиний повнолітній родич. Звісно що вона з нами
-
Просто оформляете второй и все, они по базе проверяют что бы у вас на руках один был
-
Таке питання, якщо Печатка студіі є, дата є. Але мою Фамілію треба вписати власноруч? Чи відсканувати та в редакторі на комп'ютері ? І різними файлами прикріпляти лицеву сторону і зворотню? (Фед. Етап, перший запит)
-
Дякую! Питання: в пункті яку саме інформацію потрібно, що краще вибрати - статус заявки чи записи офіцера? Візитор віза, слідкую в трекері вже. Ніякого руху більше 7-ми місяців... 😭
-
Вітаю, а скажіть ви платили в банку в якій валюті? Бо я в банку спитала, працівник сказала спочатку що може в злотих, потім сказала що в євро, а потім у неї нічого не вийшло і в доларах тільки 🤦🏼♀️
-
+1 613-230-8015 С 09 до 12 сьогодні по Оттаві Додзвонитися реально. Я дзвонила перед тим як їхати, бо тут треба їх питати
-
Ніяк не ставляться, перевіряють щоб була відмітка «звільнений», щоб не був дезертиром який подається на pr
-
Розмови про Закон & Peзнов+ в іншу гілку, будь ласка. Ніц спільного з АОС він не має
-
Допоможіть порадою : @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration
12 Jan 2024, 17:45
Post 194357 of 386702
13 minutes ago