PR CUAET
-
Вітаю! Я думаю портал 1 десь трохи заблукав і скоро до Вас прийде. Нагадайте яка у Вас дата відправки аплікації.
-
Я і не показую все своє життя. Лише кратко відповідаю на прості запитання, не домислюючи, чи їм цікаво чи ні для програми чи з якою метою вони цікавляться саме з таким формулюванням
-
Дякую. Зайду почитаю хронологію
-
Ого! Такой большой промежуток между Reason For Decision и Порталом... Я думаю это просто из-за того, что припало на тот период, когда они были заняты чем-то другим. Надеюсь, отныне дела пойдут активнее
-
Не знаю, чи пов’язано це але портал прийшов через 10 хвилин після того, як ми зателефонували в IRCC
-
Всем доброго дня! Подскажите, кому заворачивали фото на карты и требовали новые - где это видно кроме PR portal ? Куда то письма приходят?
-
Чи є ще хтось хто чекає із липня 2023 Тобто подача була у липні минулого року?
-
Підскажіть будь-ласка в Declaration and Authorization form що в цьому пункті необхідно вказати? N/A не підходить?
-
не треба це завантажувати і перекладати: Освітні документи з школи та університету Трудова книжка - з них тільки інформацію для заповнення форм візьмете
-
Сорі. Помилився. Ось тут t.me/prcuaet/14603/209514
-
Ааааааааа! Щойно прийшов portal 1 Подача 28.10.2023 Reason for decision- 19.02.24 Portal 1: 13.06.2024
-
у них можна замовити сертифікований переклад печатки?
-
Якщо пройшло 3 місяці то тоді треба їх запитувати чому так. А якщо ще немає три місяці то треба нажаль чекати. Мені вчора сказали виготовляти. Будуть три місяці.
-
Туди вписується кількість людей яка подавалася на номінацію від компанії
-
Так дітям так само 😱ні кто нічого не робить
-
В нас Монреаль, сьогодні вже місяць(((
-
Так, дякую за приклад))
-
Не було розгляду програми десь з 8 березня до червня.
-
Так я еще раньше писал, что им нужно звонить и писать емейлы, они тогда шустрее работают, как будто
-
Было бы здорово, но мне кажется это не так работает. В любом случае, ожидаем в ближайшее время 🤞
12 Jan 2024, 17:45
Post 194724 of 391677
3 minutes ago