PR CUAET
-
Підскажіть будь-ласка в Declaration and Authorization form що в цьому пункті необхідно вказати? N/A не підходить?
-
не треба це завантажувати і перекладати: Освітні документи з школи та університету Трудова книжка - з них тільки інформацію для заповнення форм візьмете
-
Сорі. Помилився. Ось тут t.me/prcuaet/14603/209514
-
Ааааааааа! Щойно прийшов portal 1 Подача 28.10.2023 Reason for decision- 19.02.24 Portal 1: 13.06.2024
-
у них можна замовити сертифікований переклад печатки?
-
Якщо пройшло 3 місяці то тоді треба їх запитувати чому так. А якщо ще немає три місяці то треба нажаль чекати. Мені вчора сказали виготовляти. Будуть три місяці.
-
Туди вписується кількість людей яка подавалася на номінацію від компанії
-
Так дітям так само 😱ні кто нічого не робить
-
В нас Монреаль, сьогодні вже місяць(((
-
Так, дякую за приклад))
-
Не було розгляду програми десь з 8 березня до червня.
-
Так я еще раньше писал, что им нужно звонить и писать емейлы, они тогда шустрее работают, как будто
-
Было бы здорово, но мне кажется это не так работает. В любом случае, ожидаем в ближайшее время 🤞
-
Що дозапитували наприклад?
-
Розкажіть нам подробиці будь ласка 🙈🤗🙏
-
Доброго дня, намагаюсь заповнити заяву на отримання справки з польші. Тут 10 питання " місце проживання" це фактичне чи де я прописана в паспорті? Можливо хтось має досвід
-
Завтра ждите, мне сегодня пришел, 28.02 подался
-
мы подались 29 февраля и еще ждем AOR, надеюсь скоро
-
Але це не в кожному консульстві. В Едмонтоні не видають готові паспорти чоловікам. Кажуть, що без QR-коду з Резерв+ ніяк не видадуть.
-
Мабуть, спитайте
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago