PR CUAET
-
Якщо мій чоловік не має military service: 1) чи потрібно нам заповнювати IMM5546e, усюди вказуваючи Not Applicable 2)чи можна просто в листі вказати що нема military experience ?
-
Доброго дня,чи може хтось підказати якщо я зареєструюсь після 18.06 резерві qr код мені не згенерує?
-
Ні, це неважливо офіцеру
-
Я насправді тягнула до останнього, по ще не визначилась з закладом на той час. І якщо що хотіла змінити до апруву відпоавивши новий лист від університету. Я думала що якираз вони десь місяця 2 будуть його розглядати, і в мене буде час подумати, а вони такі не, ось перміт через 2 тижні. Як завжди з ними, коли треба щоб розглядали подовше, вони то роблять швидко, а коли час піджимає - розтягують на місяці)
-
Ну я недумаю, що вони будуть від Вас потребувати тієї ж секунди відповіді, можливо дадут 24 години, чи щось таке
-
Так кажуть, наразі така офіційна інформація, щодо консульств он Едмонтон взагалі каже "ласкаво просимо лише після 18.06 з Qr кодом", на що права не дуже то й мають..
-
Мені здається, що навіть уряд ще не придумав, що буде далі. Який варіант, щоб тим, хто не знятий з обліку після 24 лютого 2022, не видавати/не робити закордонні паспорти взагалі
-
От я теж про це думала. Наприклад на роботі я не можу перевірити імейл. Не можу користуватись телефоном. Як вони зі мною зв'яжуться? І як я маю звільнити саме той час який вони хочуть? (Якщо це буде відбуватися саме так)
-
У меня есть пейстабы есть за 2 года.Просто вопрос за 6 месяцев будет достаточно или нет.😊
-
А у вас також приват?
-
Всі інші документи вони скоріш за все подали одразу як рекомендують всі іміграційні консультанти. Eligibility це відповідати критеріям програми - його не можливо перескочити
-
Одночасно з отриманням чоловiком номинації в офіс компанії прийшло письмо що компанії треба заповнити за 30 днiв Notice of Request for Internal Review form 0238E. Це потрiбно якось контролювати? Нам прийшла копiя письма. Чи нас не стосується?
-
Я б заповнила, бо запит точно буде. А можливо і додати лист з поясненням як склались обставини що чоловік не служив
-
Тому що жінці 70 років яка не сказала що працює не потрібна ні мілітарі форма ні фінанси
-
Тобто якщо зареєструюсь після 18.06 зможу отримати QR код?
-
Скажіть будь ласка, чи завантажували ви якісь документи підтвердження родинних стосунків з канадським родичем і чи завантажували його канадські документи, чи підійде закордонний паспорт канадського родича?
-
Є маленький нюанс. Вони пропускають не тільки листа про еліджибиті пасс а ще й запит на долаткові документи який є у цьому листі)
-
Добрий. Навпаки, з тою інформацією, що є наразі, його буде генерувати саме після 18.06
-
Eligibility ніхто не проскакує. Просто ті апліканти у яких financial inadmissibilty зрозуміла одразу проходять этап admissibility a потім eligibility а виходить що одразу отримують портал 1
-
Вы, если сейчас авторизируетесь и зайдёте выбрать дату, то внизу будет "запис в чергу" или подобное.
12 Jan 2024, 17:45
Post 195261 of 394068
4 minutes ago