PR CUAET
-
Знизу від слотів (якщо через телефон) буде опція «записатись на електронну чергу»
-
Я продовжу. Людина приїхала як візітор і подала апплікацію. Вона не працюю. А пр дадуть😁
-
Привіт. Підкажіть що робити якщо бухгалтер разом з податками підправив анкети на кліматичні але не вказав там дітей? Нам зараза нарахували тільки як на дорослих. І за минулий рік нічого- ми тут з лютого минулого року і не отримували кліматичні.
-
Добрий день Я щось пропустила, а треба додавати proof of funds? Я думала що програма возʼєднання родичів цього не вимагала? Збираюсь подавати на мати (52 роки) та сестру (19 років). Обидві щойно приїхали і не мають ні грошей ні роботи. То їм буде відмова?
-
Ну якщо будуть давати усім то дадуть без питань. А якщо будуть перебирати кому дати цій exception кому ні, то може і не дадуть. Побачимо. Поки дали молодим та працюючим, та пенсіонерам 65+. Інші кейси чекаємо
-
Home hardware
-
Да, я понимаю, имеется ввиду что этот этап проходит без участия апликантов.
-
Але ж рахунок може бути пустий? Ну я не знаю як довго вони будуть без роботи, але планували відправити їх на мовні курси, щоб вони нам дітей доглядали, сестру вчитись відправити
-
Не треба додавати нічого. Але потім на це буде дозапит через півроку. Навіть рахунок в банку це теж proof of fund. Відмови за умовами програми не буде
-
Вибачте, що турбую, побачила, що вам треба аж 3 слоти, перевірте, чи не відноситесь ви до пільгової категорії (багатодітні, хтось з подружжя з інвалідністю або доглядає за особою з інвалідністю, вагітні, члени родин військових), таким людям слоти не потрібно ловити, можна записуватись через імейл, багато хто про це не знає, на жаль. Якщо не відноситесь - вибачте, та може хтось кому актуально прочитає 🫠
-
Дякую
-
Так програма дозволяє подаватись взагалі без будь яких грошей незважаючи на вік
-
так, різне. AOP це значить що вам попередньо узгодили PR
-
На паспорти теж можна записуватися за пільгами? Чи тільки на облік?
-
Большое спасибо
-
Максимально - на 4 роки (якщо надасте нову фотографію дитини). Без фото можуть продовжити на коротший термін
-
Кто продлял деткам паспорт, на сколько продляют? Спасибо
-
На будь-яку послугу, це є на сайтах всіх трьох консульств, погугліть або напишіть ваше місто (де консульство) і я дам посилання
-
Подільться будь ласка Email адресою куди їм писати? В пп
-
Хто знає на який емейл відправляти листа їм , будь ласка вишліть 🙏🏽
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago