PR CUAET
-
Підкажіть плс: 1) при подачі на громадянство довідки про несудимість так само збирати потрібно? 2) чи потрібно також збирати довідки про несудимість з кожної країни, куди як турист поїхав (в статусі ПР)?
-
А які Ви на них фінанси відправляли? Чи не було проблем з медициною? Дякую
-
Поясніть хтось будь-ласка, бо я вже геть заплуталась. Чоловік проходив службу в армії в 2016 році, на руках має військовий квиток, в резерв + зареєструвався, в розшуку не знаходить, виїхав з країни до 24 лютого 2022 року. Чи потрібно ставати на консульський облік? Ми маємо слот на липень, в нього закінчується паспорт і я переживаю щоб нас не розвернули, бо я той слот так важко ловила. А нам ще в Едмонтоні той паспорт отримувати…
-
Добрий день. Підкажіть, як додати інформацію до PR аплікації ( зміни в документах) після AOR.
-
Дякую, буду пробувати
-
Чи є варіант податись на зняття обмеження з wp? Залишилось менше року на наявному Чи це досі безкоштовно? Чи є варіант, що з зняттям обмежень, wp видадуть на ще 3 роки?
-
Доброго дня! Отримала новий WP, але там вказано не дуже зрозумілі conditions стосовно вивчання на курсах: Unless authorized prohibited from attending any educational institution or taking any academic, professional or vocational training course. Без дозволу заборонено відвідувати навчальні курси, а де саме цей дозвіл треба брати? Будь зто стикався з таким? Дякую заздалегіть за допомогу в цьому питанні.
-
Дякую
-
Да не было такого заявлено,давали визу как evacuees и все. Если есть где такое было заявлено -дайте ссылку, пжлста. А то что некоторые украинцы себе напридумывали, это другой вопрос
-
хоча дівчина розказувала що їй прийшов дозапит по мілітарі - я думаю що офіцер "забувся"
-
Thanks
-
жінок не задіювати😊. хіба служили
-
t.me/prcuaet/25740/148256
-
Сегодня получили запрос на прохождение биометрии Подача 13 .11. 23
-
Жінкам також?
-
Підключайтеся Зараз до вебінару: Starting your business. us06web.zoom.us/w/86367524837?tk=GcR91IU15pSuYhwAcpV0biHzH91LCOeERxWTgJkWpb0.DQYAAAAUG-fX5RZySmxyNUxhM1QxT2E3R242N3Y2V09nAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA&uuid=WN_7tHjMGLoQlWfHJiOtmioZg
-
І чи продовжується час розгляду документів у тих аплікантів, хто за кордон їздив? Чи немає такої залежності
-
IRCC - це суцільна загадка. я не здивуюся якщо почнуть давати дозапити по military і нашим чарівним жінкам
-
Я також чекаю портал 2 з 24 травня. Тож на днях дочекаюся 💫 Дякую що поділилися
-
youtu.be/yVq4VXexXko?si=xU8o4opHx644hgUJ
12 Jan 2024, 17:45
Post 195367 of 407816
5 minutes ago