PR CUAET
-
В любом случае будет интересно)
-
Доброго вечора. Підкажіть може хлопець 17 років подати свій диплом , у WES. Дякую
-
Ну, офіційної інформації, що чоловікам, які замовили послугу до того, як вступив закон у дію, не видаватимуть паспорти - теж не було. Бо це абсолютно протизаконно й ніхто б не наважився підписати такий документ. Вірогідно, була просто усна вказівка, ніде не зареєстрована офіційно. Саме тому в консульствах і не погоджувалися надати офіційну відмову, бо розуміли, до яких наслідків для них це може призвести
-
Вітаю, скажіть може хлопець податися на PR вік 17 років . Має атестат повну середню освіту і професійне училище. 8 місяців в Канаді працює на фул тайм . Дякую
-
Дякую дуже! Вірю і бажаю, щоб у всіх справи пішли швидше🙏🏻
-
У нас від reason for decision- майже 4 міс до портал 1. Портал 2 прийшов на наступний день після портал 1. Побачимо тепер, коли ecopr. Від подачі майже 8. В трекері я не знайшла, куди написати портал 1, записала в notes. Там немає розділу порталів і ecopr 🤷🏻♀️, тому не знаю, куди писати
-
Так, звісно
-
Ні, до 18 років людина не може податися на ПР самостійно. Лише як депендент. Лише варіант - біженство. Але то дуже ризиковано
-
Интересно, что по поводу оформления новых паспортов. Как это будет работать
-
Доброго дня! Дайте, будь ласка, посилання де можна податися на зняття обмежень з ворк перміту. Все обшукала, ніяк не можу знайти. Зареєструвалась на Канада.ка, а далі? Починати як подачу на новий перміт? Нічого не ясно(
-
@AnyaKiwi ми можемо портал1 віднести до pre-arrival received, portal 2 - passport request date?
-
Цікаво в Квебеку пів року може ?)))
-
Qr код з резерв+
-
А ось там, на жаль, вже навіть за законом все може бути по-іншому
-
Є пропозиція у трекері зробити так. Потім за за вашим прикладом інші підтягнуть @AnyaKiwi ми можемо портал1 віднести до pre-arrival received, portal 2 - passport request date?
-
Взагалі-то на сайті МЗС написано , що ті хто подалися до 23.04 отримають консульські послуги у повному обсязі. Але це ще розшифрувати треба
-
Та можемо, але знов таки нажаль перейменувати колонки не можу(
-
Ми сдавали медицину по приїзду по CUAET
-
Коли здам документи,запитаю,що вам робити,якщо ви загубили трек номер. Тут черга змістилася години на 4 ,напевно
-
Чоловік подавався ще в січні місяці, коли навіть й мови не йшло про новий закон. Паспорт був виготовлений 7.03, до установи надійшов 6.06. Все було зроблено до прийняття закону, але маємо, що маємо.
12 Jan 2024, 17:45
Post 196427 of 389854
less than a minute ago