PR CUAET
-
У понеділок вони теж видають паспорти чоловіком, хто робив до квітня? А то збираємось купувати квитки? Дякую
-
В тому і проблема, що навіть власник не розуміє, що це за коди свої всі документи перевірив взагалі не знайшов.
-
Підійдіть до hr, вона все має знати
-
Підскажіть, будь ласка. Якщо отримати відмову при подачі на новий ворк перміт, чи це впливає якось на подальшу імміграцію? Чи можна після відмови подаватись ще раз на ворк перміт через якийсь час?
-
Якщо знаєте, що потрібно зробити компанії щоб змінити чи добавити в свій перелік діяльності потрібний NAICS?
-
Так на сайте есть информация что до 31 июля можно подавать на продление WP
-
Н&C это и есть "спецпрограмма для украинцев"
-
Супер , дякую за відповідь )
-
Замовляв в консульстві в Оттаві. Потрібен був лише закордонний паспорт
-
Гарна спроба 🤣 але Ви говорили саме про те, що готується нова спеціальна програма саме для українців, а не про гуманітарну програму. Інтернет все пам'ятає 😉
-
Приведите цитату. Какой смысл рассказывать мне что я говорил, если можно просто сделать reply
-
Тримайте, а також у гілці флуд можете перечитати , як я і інші запитували у Вас де і коли планується ця спецпрограма? Але я думаю з Вами сперечатися немає сенсу, у Вас є тільки своя думка і тільки вона правильна, хоч вона і змінюється, але залишається все одно правильною 😂 бажаю успіху і гарного дня
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, як відкрити лінк на форму IMM5709 (studi permit) . Я вже скачала на компьютер (MacBook), на ньому стоїть Acrobat Reader останньої версії, все рівно не можу відкрити 🙀 Може є ще якийсь секрет?)
-
не чули. скоріш за все ні
-
Привіт друзі, може хтось чув, чи буде ця програма для родичів продовжуватися?
-
Хорошего дня. Если для украинцев открывается зелёный свет по H&C, то уже нет смысла приоритезировать их заявки по экономическим программам. Логика очевидна
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка які бувають види на Writing - лише e-mail та відповідь на survey? Лише поки це змогла знайти в матеріалах
-
Только эти два
-
У мене так і було
-
Я ось щойно скачала і все відкрило
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago