PR CUAET
-
Покажите скрин где указано?Я все пересмотрел может что-то пропустил
-
Галина, здравствуйте, Вы уже разбирались, как заверить/получить справку о несудимости из Турции?
-
Там вказано також, на яких умовах. А саме - на загальних, а не на тих, що були при КУАЕТ
-
Там условия для тех кому одобрена виза на 4 февраля или после и второй пункт вы на данный момент находитесь в Канаде с временным статусом резидента по программе CUAET
-
Не 3 останніх, а за 3 місяці, у багатьох зп 2 рази на місяць, тоді це буде 6 пейстабів.
-
Подскажите пожалуйста кто в курсе, на паспорт для ребёнка нужна доверенность разрешение отца если мы в разводе?
-
Я би вам радив теж подаватись.Ніхто дуже й тоді не вірив що це можна , але як виявилось можна.Це тільки 255 $!Якщо виявиться що ще і зараз можна а ви не подастесь то будете потім хіба локті кусати чому не подались , так як я зараз чому я не подавався до 31 березня.Всім друзям продовжили а я не вірив😥
-
Здравствуйте всем. Подскажите пожалуйста, чего-то я запуталась с фотографией. 1. Фотографию нужно загружать только главного апликанта, или всех членов семьи? 2. Мне на фото с обратной стороны поставили штамп на все фото, имя, фамилию и дату рождения писать совсем негде. Как быть? Стараться вписать? Спасибо за ответы
-
Але ж знову - я ні в якому разі не рекомендую НЕ подаватися. Можливо, комусь пощастить і людина отримає новий ворк перміт на 3 роки.
-
Здравствуйте, еще нет ? Можете подсказать что-то?)
-
Зараз гляну дякую
-
"The information is for you if..." і читаєте умови
-
Я подав ще 14 квітня чекаю на відповідь але я не платив ніяких грошей просто підчепив листа що громадяни України мають право подати заяву без коштовно. Хто знаходиться по програмі CUAET
-
Разве в этой программе нужно указывать историю путешествий? Несколько консультантов отвечали что эту форму можно пропускать конкретно в этой программе.
-
Як сказам міністр іміграції в Канаді дуже багато програм іміграції тому не треба просити а подаватись на те що є. Для батьків наприклад є програма спонсорства а також супервізи
-
Там вказано що якщо потрібно буде якісь додаткові документи вони надішлють мені запит на надання цих документів
-
11 червня лист схвалення Вчора прийшов Ворк перміт на пошту
-
А якщо надішлють відмову через несплату?
-
Дякую.💐
-
На оформлення паспорта? Не треба нічого. Дитині достатньо бути з одним із батьків
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago