PR CUAET
-
Если ворк пермит выдан или заявка на него подана до июня 2023, можно учиться по нему, но только до окончания его срока действия.
-
Я вважаю що ви трохи не коректно зараз протрактували. На мою думку, 22+ може бути депендент чайл і це прописано. Якщо людина має право, то чому його не використати?
-
Підкажіть, будь ласка, eCoPR має прийти на кожну дитину окремо? Чи отримати має аплікат та spouse окремо, а діти вписані будуть як депендент до основного апліканта і все?
-
Добрий день! Якщо до Едмонтона кожного другого вівторка треба ловити слот, то коли до Оттави та Торонто? Там теж є свій розклад?
-
Но нужно ещё узнавать в конкретном колледже. Иногда всё равно настаивают на получении стади пермита.
-
Спасибо большое
-
Вітаю! Підскажіть, краще прикріпити дипломи головного заявника в депендантів? Подача пнп нон експрес ентрі
-
А ви не на апрентісшипі?
-
28-30 листопада, чекаємо від вас гарних новин, це грудневі. Взагалі, якщо статистика вірна, що жовтень-листопад 34%, а грудень 14%, і далі на зменшення, є велика надія до осені вас наздогнати. Просимо інформувати.
-
Меня норквест интересует. У меня высшее бухг.я бы хотела подтвердить и получить местные лицензии
-
@OstapBosak Доброго дня 🤝 Вибачте, що турбую. Якщо можете підкажіть, будь ласка. Роботодавець прописав NOC в Ofer та в листі. Не подтібно ж мати під цей NOC сертифікат Альберт, якщо посада Помічник Механіка, а не Механік?
-
Складно сказати, я тараюся цих речей уникати, і взагалі іти по неваліфікованих НОК в таких випадках.
-
Как они могли их откладывать в другую стопку, если даже ещё не открывали? Это какой-то безумный ответ от IRCC(
-
Складно сказати. Ще напевно не було ні одної номінації видано по нових правилах (ну або може пару по Тех). Тому прикладного довіду банально немає. Якощ є можливість, я б дослав по емейлу
-
Дякую!
-
Може бути звичайно. Але якщо є вища освіта - то не повинні.
-
Я думаю в загальнмоу. Але якщо незнають, нехай напевно якось просто прикидують
-
Там дипломи не потрібні ні для кого.
-
Можливо, але там мова і про 30-літніх) хоча....
-
Альберта, aaip
12 Jan 2024, 17:45
Post 199137 of 390781
4 minutes ago