PR CUAET
-
З якої провінції?
-
Теж вівторок ~ 18-20 година (Кожен другий вівторок)
-
Доб дня, 15 тижнів немає повернення податку, чи хтось також чекає ще так довго?
-
дякую за відповідь
-
В Торонто казали 2 роки) та по заяві можна до 3 подовжити
-
Я в кабінет не можу зайти.Постійно якась помилка
-
Зазвичай швидко приходить коли є що повертати. А що в кабінеті статус який, вже міг і пін код прийти щоб зайти в кабінет, навіть якщо перший раз подавали
-
На кожного окремий документ
-
Добрий вечір.Підкажіть,скільки часу зберігається паспорт в установі ? Ситуація наступна :паспорт сина 15 років прибув до установи в Торонто ,і я так розумію що требо особисто летіти з дитиною та отримувати (дорога 1500км)зараз немає змоги полетіти терміново наприклад завтра …питання скільки паспорт може зберігатися місяць ,два ?Дзвоню їм-не має відповіді ((( Дякую за пораду !
-
Дякую
-
Хотела поделиться тут, что в ходе переписок и доводов я смогла убедить своего работодателя подписать Declaration and Authorization Form. Коплю нервы для следующей подачи теперь. По-моему, я быстрее получу нервный срыв, чем ПР в Канаде 🫣
-
В чеклисті є емейл куди можна писати їм. Не забудьте вказати номер своєї заявки
-
Дякую ,це дуже добре )))Маю змогу вибрати білети по адекватній ціні))))
-
Чи можна її якось тепер відправити? 🤔 На який емейл?
-
Доробіть це і киньте їм по пошті
-
Або якщо ваша провінція відноситься до консульства в Торонто, то ви можете забрати коли вони будуть робити виїздну сесію. Двічі чи тричі на рік. Но впевнена що треба якось їх попередити, щоб вони взяли саме цей паспорт з собою.
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-authorization-spouse-dependants-information-form.pdf
-
Фух))) 🙏 щиро дякую, Остап!
-
Dependent authorisation form - це спеціальна форма яку мав відписати чоловік і діти яким 18+
-
свідоцтво про шлюб - не треба
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago