PR CUAET
-
Дякую
-
Хотела поделиться тут, что в ходе переписок и доводов я смогла убедить своего работодателя подписать Declaration and Authorization Form. Коплю нервы для следующей подачи теперь. По-моему, я быстрее получу нервный срыв, чем ПР в Канаде 🫣
-
В чеклисті є емейл куди можна писати їм. Не забудьте вказати номер своєї заявки
-
Дякую ,це дуже добре )))Маю змогу вибрати білети по адекватній ціні))))
-
Чи можна її якось тепер відправити? 🤔 На який емейл?
-
Доробіть це і киньте їм по пошті
-
Або якщо ваша провінція відноситься до консульства в Торонто, то ви можете забрати коли вони будуть робити виїздну сесію. Двічі чи тричі на рік. Но впевнена що треба якось їх попередити, щоб вони взяли саме цей паспорт з собою.
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-authorization-spouse-dependants-information-form.pdf
-
Фух))) 🙏 щиро дякую, Остап!
-
Dependent authorisation form - це спеціальна форма яку мав відписати чоловік і діти яким 18+
-
свідоцтво про шлюб - не треба
-
Питання постфактум: Анкета вже подана. Статус - submitted. Набралася сил передивитися усі поля, чи не наробила помилок. Питання : а куди треба було підвантажувати свідоцтво про шлюб? Там у розділі F окремо йде мова про чоловіка (я одружена і вказала його дані), а вже знизу окремо - діти (маю дитину). Я так зрозуміла, що Dependent - це дитина. Тому при завантаженні документів у Dependent authorisation form загрузила дитяче свідоцтво про народження. Напевно, треба було зробити одним файлом і дитяче свідоцтво, і свідоцтво про шлюб? Чи як? 🤔
-
Ті хто забирали, у вас уже був статус дставлений до установи?
-
Дякую вже розібрались.
-
100%, с такой подачей как в июне у меня уже глаз дергается и седые волосы 🙄
-
Це не правда і консультанти що таке говорять а потім подають українців по гуманітарці не розуміють що роблять. Я брала консультацію в 2 адвокатів, не консультантів. Обидва!! підтвердили що війна це дуже сильний фактор для гуманітарної. Ніхто всіх українців звичайно не прийме по гуманітарній, потрібно все одно досить сильний кейс, і все одно ви повинні займатися збором доків, адвокат вам їх не буде малювати...
-
А якщо є дотримання умов, то що тоді?
-
Якщо офіцери відповідають на дзвінки і вебформи, то коли їм розглядати справи ?
-
6-7 місяців +
-
Подскажите пожалуйста для AOS не нужен апостиль на справке о несудимости?
12 Jan 2024, 17:45
Post 199166 of 391680
about a minute ago