PR CUAET
-
Здравствуйте, для статистики: отправили в Эдмонтон 27го марта. Сегодня 17 июня получили справку о несудимости. В справке только текущая фамилия жены, без девичьей.
-
Я начиталась тут, тепер нервую. Я ще і переклад довідки про несудимість додала як ПДФ.. В один файл і оригінал і переклад. Це може стати причиною відправити мені файл назад?…
-
Это еще повезло… Меня все отправляют в HR А там овца сидит конченая, вроде я прощу счета фирмы указать Я уже больше недели пытаюсь объяснить за эту форму
-
Я питаю тому що тиждень тому приїзжав і мені не видали паспорт без коду в Резерв + якого там немає.
-
Я ледве впросив свого, менеджер сказала ми такого ще ніколи не бачили потрібно щоб директор вернувся з поїздки у ванкувер і дав добро, ось якось так
-
В цьому пункті вниз якщо спуститись то є наш CUAET у вийнятках коли не треба робити LMIA , покажіть їм прям з сайту цей пункт що КУАЕТ підходить
-
Не то слово, це були напружені дні..
-
@sh1zzanutaya [832833663] попереджений (1 of 3). Причина: за лексикою. Мові агресора ніц робити в цьому чаті Повідомлення видалено.
-
User Maria has 2/3 warnings; be careful! Reason: Слідкуйте за лексикою. Мові агресора ніц робити в цьому чаті Повідомлення видалено.
-
Вверху скрин, она выделила что не подходит, та и для AOS там мало что надо с их стороны выполнить
-
В какой он хоть провинции был и городе? Территориально сузьте территорию поиска парня.
-
Так , може, не підходять дійсно ? Критерії там - це не документи, а їхній обіг, кількість років, людей і реєстрація в Альберті
-
Можно узнать где вы работаете?
-
Удачі вам і терпіння
-
Я что уже только не кидал) А она: «мы не подходим по критериям к работодателю»🤦♂️
-
Я через провінційну Манітоби, якщо Ви про програму питаєте Я переживаю що вони відкриють файл, я його назвала «довідка з України, переклад» Там в одному ПДФ оригінал + переклад То їм треба проскролити вниз трохи до перекладу
-
Я скинув чеклист до AOS їй, вроді помогло
-
Spectrum Склад
-
Та роздруківка з фото, що видали Вам в клініці і є пруф оф медікал екзам. Можете загрузити той документ. Але скоріш за все ви маєте на руках не фіналізований варіант мед екзему. Його теж можна загружати як мед пруф. Якщо хочете заморочитися, звʼяжіться з клінікою і попросіть фіналізований документ проходження медекзаму. Також майте на увазі, що деякі клініки не тримають інформації про клієнта більше ніж 1 рік, тож будьте готові отримати відмову від клініки про надання цього фінального листа.
-
Фирма или сфера деятельности. Интересно чем занимается фирма, которая утверждает что не подходит. Я работаю на заводе и мои согласились дать без проблем
12 Jan 2024, 17:45
Post 199384 of 390449
less than a minute ago