PR CUAET
-
Подав 29 березня Вже чекаю на портал 2
-
Доброго дня. Зробив дещо канадцю і він попросив у мене інвойс, а потім запитує про підтвердження статусу резидента. Просить щоб я звернувся в CRA. Що саме я маю йому надати? (я тільки декілька місяців в Канаді, приїхав по CUAET) Буду вдячний за допомогу.
-
А IELTS можна і на папері так?
-
Доброго дня, передивилась весь пошук в чаті🤦♀️Чи є реальні приклади користування цими змінами? Чи вже оформлював хтось відстрочку у консульстві? Я ж правильно розумію, що оформити відстрочку онлайн (Резерв+) варіантів немає?
-
Доброго вечору. Чи можна здавати тест на папері?
-
Скажіть будь-ласка, скільки ви чекали від порталу 2, до eCOPR?
-
Звʼязуватися безпосередньо з інстанціями
-
Так
-
EE FSW (Healthcare Draw) Планую скинути повну хронологію у відповідну гілку як тільки отримаю сопр
-
Скажіть будь-ласка, скільки ви чекали від порталу 2, та до отримання eCOPR?
-
доброго вечора, маю питання щодо зміни адреси в усіх базах. я буду переїжджати в іншу провінцію і якщо правильно розумію мені потрібно буде змінювати адресу в банку, мед. страховці і тд як я можу це зробити, можете підказати будь ласка? заздалегідь дякую
-
По якому стріму Ви якщо не секрет?
-
Підскажіть будь ласка як правильно заповнити цю сторінку. 11 класів в школі, 4 роки на бакалавра і 1,5 на магістра
-
Дякую, за відповідь🙏
-
Провінція Саскачеван, по економіці. Подача 13 жовтня на федеральний етап
-
Це так
-
Нажаль,немаю ніякого листа:(
-
Только что зашла в IRCC account и увидела это письмо о котором говорили со всеми пунктами по программе!🤦♀️Чего я этого раньше не сделала и мучалась догадками … Получается по финансовым причинам не может она быть inadmissible!
-
А яка в вас Провінція, та по якій ви програмі подавалися, якщо можете поділитися?
-
Бачу що не склад, то заноза в дупі. Майжі всі мають проблеми
12 Jan 2024, 17:45
Post 199463 of 402780
4 minutes ago