PR CUAET
-
Ну подивимося що з цього вийде
-
Ваш роботодавець готовий вас подавати, ви вже обговорювали це? Чи є евалюація диплому?
-
Сьогодні чоловік забрав паспорт в Едмонтоні, ніяких документів, ні резервів не вимагали, тільки відбитки пальців. Всім удачі🤞
-
Не за что, если нужно английский подтянуть, я рекомендую канал на ютубе Mad English TV, он хорошо подготавливает
-
Дякую велике за допомогу)
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility в пункте Ineligible occupations вашей должности в списке нет, а значит она подходит.У вас работа тир 4, значит вы подходите под программу, главное сдать английский минимум на 4 каждый экзамен
-
Доброго дня всім учасникам! Підкажіть, будь-ласка, які кроки до отримання PR: що за чим робити, якщо вже попрацював 1 рік на designated employee, здав CELPIP. Дякую
-
Дякую.І чи вистачає 5 балів по CELPIP для подачі заяви по AIP ? Teer 4. Заздалегідь дякую.
-
Я можу знайти лист документів, але краще зверніться в організацію де будете його робить і вони вам вишлють. Бо в isans і в YMCA наприклад були трішки різні умови та вимоги
-
Дякую, що натискати після того як зайшо по силці? Просто ще хочу перевірити цю посаду 75101
-
Підкажіть будь ласка, коли чоловік подавав на новий паспорт?
-
Можна спитати в групі за оці дозапити на military. Що це таке ? Мому татові 59, він в Україні і його не чіпають поки що з воєнкоматом. Йому 60 через 7 місяців . Він служив лише в радянській армії у 82 році. Ми подали маму яка тут в Канаді і тата у квітні. Чи може нам прийти дозапит на military і які документи нам треба буде показувати?
-
Остались ещё такие кто собирается подать на новый паспорт из мужчин 18-60?
-
А які документи треба для отримання settlement plan?
-
- зробити евалюацію диплому; - отримати settlement plan від ISANS або YMCA. Далі з усім цим до роботодавця, тому що перший етап - отримання endorsement від провінції - ініціюється роботодавецем
-
Перекинули відповідальність
-
Так, однозначно треба заздалегідь робити сетлмент план
-
Так, евалюація є, роботодавець готовий. Але ще не маємо повного року, буде в середині липня. Тож, думаємо, що можемо вже зараз починати робити? Можливо записатися на отримання settlement plan?
-
Підкажіть, будь ласка, паспорт був з відміткою «Доставлено до дипломатичної установи»?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 199922 of 402777
4 minutes ago