PR CUAET
-
На биометрию придет отдельное письмо . Оплатили теперь ждем его.
-
Можуть бути тому якщо можливо переробіть на Новий
-
А подскажите, пожалуйста, если жил полгода в какой-то стране, получил справку о несудимости, а после съездил туда ещё раз на две недели. Теперь надо заново переделывать справку или такой короткий срок пребывания не мешает?
-
Хммм, прикольно. А це який статус? Візитор?
-
Так
-
Так, через той що з gckey
-
Потрібен власний паспорт якщо це можливо
-
Ви ту дитину будете згадувати лише у формі 5406. Відповідно ніякої глибокої інформації документів по цій людині не потрібно
-
Теоретично не обов'язково Але я подаю одну підписану і одну ні
-
В 5406 треба
-
Навпаки, UCI це унікальний номер саме особи в базах еміграції. Теоретично він мав би не мінятися все ваше життя. Проте інколи буває таке що дитині дають новий UCI. Але це досить рідке явище
-
Тобто технічна процедура така є можна просити винятку з правил за статтею 25, але офіцер відповідно буде вирішувати чи прийме він ваш аргументи чи ні
-
Податися то можна, але чи візьмуться до уваги сказати насправді складно. Скільки програма відкрита ще до жовтня то я б в першу чергу пробував все-таки отримати паспорт. І тільки якщо це зовсім не вийде подаватися без нього
-
Не важливо
-
Сама кількість дітей, якщо тільки приїхали - не аргумент. А 5+ може бути і мінусом, якщо це впливає на самозабезпеченість
-
Середнього немає. Кому як. Гуманітарна може і до двох років крутитися
-
Це не то саме це просто довідка з місця працевлаштування. Тут це називають employment letter or employment reference
-
Тому що на піар з першого разу якщо є на це підстави в принципі податися може практично кожен. Зробити ЛМІА з першого разу без допомоги це практично талант
-
Тому я люблю звичайні ЛМІА. Там довгострокових обов'язків в принципі ніяких. Але сама процедура все-таки трошки складніша через потребу реклами для канадських кандидатів. А вимоги до реклами там дуже строгі і складні. Там взагалі на всю процедуру порядка 60 сторінок інструкцій. Із них десь третина критичні якщо хоч одну пропустили починайте спочатку Тому в мене наприклад проста подача на піар для одної людини коштує 1900 доларів а лміа починається від 3000
-
Я на таком сайте не делала, сейчас посмотрю что там на том сайте где я регистрировалась
12 Jan 2024, 17:45
Post 20002 of 391878
less than a minute ago