PR CUAET
-
Я ввічлива максимально.Не знаю,де ви побачили неввічливість. Теми зв'язані,але для кожної теми є свої власні гілки. Через флуд людям важко знайти потрібну інформацію. Дякую за розуміння
-
Ні.
-
Якщо ще немає 18, не мають права відмовляти. В документі написано- з 18
-
Доброго дня, так все зробимо
-
Напишіть нам в особисті
-
Як мені пояснили ,що біометр. дійсна 10 років, але є 30 днів на вклейку візи в паспорт після отримання листа, але це по візітор візі, як по куает незнаю , можно написати на електро.пошту візового центру вони відповідають дуже швидко
-
Мы нaшли для Вaс лучшиe услoвия пaссивного дoхода нa oфициальных плoщадках в интeрнете. Всe дeтали в лс.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо Апоститль нарахував суму оплати в гривнях, то можна оплатити канадською карткою чи краще українською? Дякую
-
добрий день , підкажіть будь ласка , отримали ви візу, чи ще чекаєте ?
-
З березня статус «виготовлено, але не доставлено». Ви як довго чекали?
-
Да, если никогда не сдавал.
-
Нужно попросить через кризисную форму прислать ещё один запрос на вклейку. Объяснить почему раньше не мог вклеить. Тогда они пришлют - и быстро вклеить . Больше такого шанса не будет.
-
Почему ? Я ж сказала я не на Walmart работаю .
-
Доброго дня! У мене те ж саме питання, у вас є інформація щодо цього? Буду вдячна, якщо зможете поділитись
-
Податься вы сможете. А вот забрать новый паспорт без старого паспорта нет. Может быть есть возможность переслать старый паспорт вам сюда?
-
Підкажіть будь ласка, чи видавали вам довідку якусь тимчасову, що паспорт втрачено?
-
Так само. Сплатив декілька місяців тому і ось тиждень назад відповіли на електронну пошту що без військово облікових документів довідку не можуть видати
-
Нам відмовили у видачі довідки про несудимість. Хоча пакет документів був поданий та сплачений ще 5го березня. Мою довідку вони мені відправили. А ось про чоловіка - Консульство відповіло на мого листа лише один раз і повідомили що без військово облікових документів або без витягу резерв + нічого не видадуть...у всіх так, чи є виключення?
-
Мы нaшли для Вaс лучшиe услoвия пaссивного дoхода нa oфициальных плoщадках в интeрнете. Всe дeтали в лс.
-
Дуже цікавий допис на Цензор. нет: censor.net/ua/blogs/3495299/mou_ne_znaye_rozrobnyka_rezerv
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago