PR CUAET
-
2 міс чекали на пластик
-
Дуже дякую 🙏 також на сайті подивилась , пишуть 45 днів
-
двоє знайомих по різним заявкам і програмам отримали eCoPR 26.04.24 і картки прийшли в п'ятницю. Тобто ваші дась 26.06.24. будуть
-
Спасибо, значит тогда и у нас будем надеяться что скоро 🙏 был eCoPR 10.05.2024
-
У нас сьогодні прийшли, eCoPR був 01.05.24.
-
Вчера на сайте смотрела, срок ожидания был 77 дней, позвонила на горячую линию, там сказали, что если этот срок увеличиться, то и ожидание карт увеличивается вне зависимости от того, когда засабмитили портал 2... ((((
-
В таком случае есть вариант стать в консульстве на учёт. Тогда можно будет и сделать новый паспорт. Я не знаю или ещё можно, но до 18 июня там была такая акция
-
Я б вам радила, принаймні, написати в інші консульства і спитати, чи можуть вони продовжити паспорт вашій дитині
-
Це вже вони щось своє придумали. З консульством Едмонтона це не дивина. Якби так було насправді, то й нові паспорти 17-річним хлопцям давали б лише на рік, а не на десять
-
Я тоже пытался в Эдмонтоне ещё в конце апреля подать на новый паспорт по слоту и это было до вступления закона в силу и не приняли. Как не объяснял не вышло
-
Нам приходив два тижні тому переписалися з червня 25 на липень 24. Були місця і на червень 24
-
А шо це за програма? де про неї можна почитати ?
-
Так , показувала що дітям за кордоном яким виповнилося 17 можуть стати на облік в українських дипломатичних установах , навіть показувала де це написано , то просто з мене посміятися, сказали. щоб я для них знайшла постанову , указ і все інше і що вони собі не уявляють як це можна зробити.
-
Чекали чого? На візу подалися десь в липні/серпні 2023
-
Подалися 10 червня
-
А скільки ви чекали на імейл?
-
Те консульство взагалі якесь притрушене. В них періодично буває просвітлення, і тоді люди, яким пощастило потрапити в ті години просвітлення, дуже задоволені їх обслуговуванням. А так туди краще не ходити, якщо є така можливість
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html
-
Відмовили у візі? чи записати швидше на інтерв'ю?
-
Доброго дня. Якщо хтось отримає вже виготовлений паспорт у Оттаві, повідомте будь-ласка, які вимоги🙏 жодної інформації по Оттаві не має
12 Jan 2024, 17:45
Post 200740 of 386033
4 minutes ago