PR CUAET
-
Так а як ви тоді розраховуєте отримати аор? Якщо ваша черга за місяць чи за два ще?
-
Січень
-
Ви у листопаді подавалися?
-
Дані треба подавати обов’язково. Якщо він претендує на ПР - треба платити. Якщо не претендує на ПР - тоді платити за нього лише за біометрію.
-
t.me/prcuaet/1783/198869
-
А якщо та зміна була при отриманні першого паспорта?(українського внутрішнього)
-
8 листопада
-
Ми 14 подалися)
-
Доброго дня у вас вже є рух по вашій справі?
-
Аор це і є той номер щоб відслідковувати. А те що ви хочете отримати по телефону то теж саме що лист сабмітед коли заявку відправили тільки цифрами. Тобто нічого
-
Добрий день, коли у вас подача?
-
Ну так це і є АОR!!! Ви нічого не зможете відслідкувати допоки ви не отримаєте OAR!!! Чекайте цей номер
-
Доброго дня. Тільки що отримали лист з проханням додати форму IMM5406 i police certificates, офіцер YY28232, HM Toronto
-
Я не про аор, а про номер щоб можна було відслідковувати чи є зміни по кейсу, нам він не прийшов
-
На будь-якому, а найчастіше на першому, тоб-то Ви не отримаєте AIP
-
Доброго дня! Хтось в курсі для подачі на дитячий паспорт, чоловік має бути присутнім? Та чи потрібно йому облікові документи якщо послуга на дитину?
-
Дуже сподіваюсь 🤞
-
Цікаво, тоді це виглядає що вони вашу еліджибиті зарпз розглядають
-
🤷♀️не знаю, говорю то что видела во время заполнения аппликации- пункт такой есть! Сразу после того как напишете свои фамилию и имя. У вас ведь в таком случае в свидетельстве о рождении должно быть указано другое имя? А на сколько я знаю то на федеральный этап свидетельство о рождении тоже надо, если ничего не путаю, может кто лучше знает…
-
Ні нема. А у вас?
12 Jan 2024, 17:45
Post 200799 of 390784
5 minutes ago